کد خبر:۶۷۷۳۹۹
رئیس دانشگاه شهید بهشتی:

تمرکز دانشگاه شهید بهشتی برای تحقق شعار امسال بر مهارت‌آموزی دانشجویان است

رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: این دانشگاه در راستای تحقق شعار سال، بر مهارت آموزی دانشجویان متمرکز شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید حسن صدوق رئیس دانشگاه شهید بهشتی درباره برنامه دانشگاه شهید بهشتی برای تحقق شعار سال جاری «حمایت از کالای ایرانی» گفت: برای تحقق این شعار دانشگاه ها باید خود را با آن هم جهت کنند.

وی ادامه داد: تمرکز دانشگاه شهید بهشتی برای تحقق این شعار، بر مهارت آموزی دانشجویان است همچنین بخش فرهنگ نیز بسیار اهمیت دارد.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی درباره برنامه های سال جاری نیز گفت: راهبردهای ترسیم‌شده دانشگاه در حوزۀ پژوهش، فناوری، آموزش و حوزۀ فرهنگی درسال ۹۷ دنبال خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار