کد خبر:۶۷۸۸۰۸
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد

احداث پتروشیمی «دشت سقاوه»؛ به قیمت نابودی زمین‌های کشاورزی!/ این دشت را خفه نکنید

دبیرشورای تببین مواضع بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد گفت: احداث پتروشیمی «دشت سقاوه» با نابود کردن اکوسیستم منطقه فاجعه به بار می‌آورد و این اقدام به قیمت نابودی زمین‌های کشاورزی تمام می‌شود.

احداث پتروشیمی«دشت سقاوه» به قیمت نابودی زمین های کشاورزی است

مسلم بهرامن، دبیر شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به احداث پتروشیمی «دشت سقاوه» گفت: دشت سقاوه در ۴۵ کیلومتری استان کهگیلویه وبویراحمد قراردارد؛ و قرار است در این منطقه یک پتروشیمی احداث شود که این اقدام مشکلاتی را به همراه خواهد آورد.

مسلم بهرامن بیان کرد: زمین‌هایی که برای احداث پتروشیمی در نظر گرفته شده زمین‌های کشاورزی است و هنوز محصولات کشاورزی در آن‌ها کشت می‌شود.

دبیرشورای تببین مواضع بسیج دانشجویی کهگیلویه وبویراحمد خاطرنشان کرد: احداث این پتروشیمی با نابود کردن اکوسیستم منطقه، روخانه ها، آلوده کردن آب‌های سطحی و زیر زمینی و زمین‌های کشاورزی منطقه فاجعه به بار می‌آورد.

وی افزود: آب مورد نیاز این پتروشیمی قرار است از رودخانه تامین شود با فرض بر اینکه این منبع آب به‌طور کامل منتقل شود، باز نیمی از آب مورد نیاز پتروشیمی را نمی‌توان تأمین کنند، به گفته یکی از استادان دانشگاه این کار باعث شور شدن آب می‌شود که این رودخانه آب مورد نیاز کشاورزان زیادی را تأمین می‌کند و می‌تواند مشکلاتی را در پی داشته باشد.

این فعال دانشجویی در ادامه مطرح کرد: پتروشیمی «دشت سقاوه» خصوصی است و متاسفانه شبهاتی هم در مورد پیمانکار و جود دارد که اکثر طرح‌هایی که اجرا کرده ناقص و ناتمام مانده است.

بهرامن با اشاره به نامه ارسالی به مسئولین این استان گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان کهگیلویه وبویراحمد از مدیرعامل آب، مدیرعامل منابع طبیعی و مدیر عامل اداره صنعت و معدن استان برای پاسخ به ابهامات پتروشیمی «دشت سقاوه» دعوت کرده است و همچنین استاندار و نماینده مردم برای پاسخگویی به موضوعات کلی دیگر در نشست پرسش و پاسخ حضور دارند.

 
احداث پتروشیمی«دشت سقاوه» به قیمت نابودی زمین های کشاورزی است
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار