آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۸۳۷

مواد خوراکی مفید در حفظ سلامت کبد

کبد یک عضو مهم و کلیدی در بدن است که نقش اساسی را در سیستم گوارش بدن ایفاء می‌کند، از اینرو هر ساله ۱۹ آوریل (۳۰ فروردین) به عنوان روز جهانی کبد اعلام شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کبد به عنوان یک عضو حیاتی در بدن، نقش‌های مهم زیادی نظیر حذف مواد زائد و دفع مواد سمی مضر از خون را انجام می‌دهد.

از اینرو حفظ سلامت کبد بسیار حائز اهمیت است و با مصرف یک رژیم غذایی سالم و متعادل قابل انجام است. در ادامه به برخی از این مواد خوراکی مفید اشاره می‌شود.
چغندر
چغندر به خاطر داشتن مقادیر زیاد فلاوونوئید‌ها و بتاکاروتن برای کبد مفید است از اینرو برای حفظ سلامت کبد، این سبزی را در رژیم غذایی تان بگنجانید.

سبزیجات پربرگ سبز
مصرف سبزیجات پربرگ مانند اسفناج و کاهو که حاوی کلروفیل هستند به حذف سموم طبیعی از جریان خون کمک می‌کند.

آووکادو
خوردن آووکادو بیشتر موجب افزایش تولید آنتی اکسیدان گلوتاتیون در بدن می‌شود که به کبد در فرآیند تصفیه و دفع سموم مضر کمک می‌کند.

گردو
گردو سرشار از گلوتاتیون و اسید‌های چرب امگا۳ است که به کبد در فرآیند پاکسازی کمک می‌کند.
هویج
از آنجائیکه هویج منبع خوب گلوتاتیون است به حفظ سلامت کبد کمک می‌کند. گلوتاتیون پروتئینی است که به سم زدایی از کبد کمک می‌کند. هویج همچنین سرشار از فلاوونوئید‌ها و بتاکاروتن گیاهی است.

زردچوبه
زردچوبه حاوی کورکومین است که خاصیت ضدالتهابی، ضد تومورسازی و ضداکسایشی دارد. این ادویه منبع خوبی برای مقابله با ویروس یا عفونت کبدی است.
بروکلی
کلم بروکلی برای کبد فوق العاده مفید است چراکه به پیشگیری از بیماری کبد چرب غیرالکلی کمک می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار