آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۸۹۹
یزدان‌مهر:

امسال ۲۰۰ خوابگاه دانشجویی با مشارکت دانشگاه‌ها احداث می‌شود

مشاور وزیر علوم و رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: امسال با مشارکت دانشگاه‌ها ساخت حدود ۲۰۰ خوابگاه دانشجویی در کشور آغاز می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ذوالفقار یزدان‌مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: امسال اختصاص درآمد‌ها و اعتبارات عمومی صندوق رفاه دانشجویی حدود ۲۰ درصد رشد داشته که در مجموع حدود ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار به منظور تسهیل در مشکلات دانشجویان پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به کمبود خوابگاه در دانشگاه‌ها، گفت: ۵۰ هزار دانشجو با کمبود خوابگاه مواجه‌اند که امسال علاوه بر اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی، ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات فراهم شده تا بتوان با مشارکت دانشگاه‌ها ساخت حدود ۲۰۰ خوابگاه دانشجویی را آغاز کرد. با ساخت این تعداد خوابگاه، مشکلی از لحاظ کمبود فضای خوابگاهی وجود ندارد.

یزدانمهر در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۲۰ خوابگاه ملکی و ۳۲۰ مورد خوابگاه غیر دولتی داریم، اظهار کرد: در استان چهار محال و بختیاری نیز ساخت خوابگاه پسران در دانشگاه شهرکرد و تکمیل خوابگاه دانشکده هنر فارسان با تامین اعتبار انجام خواهد شد تا کمبودی از لحاظ خوابگاه در استان نداشته باشیم.

وی با اشاره به صنعتی کردن آشپزخانه‌های دانشگاه‌ها گفت: ارتقاء کیفیت غذا و تنوع از مزیت‌های صنعتی کردن آشپزخانه‌ها و رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها است. در این راستا سال گذشته ۴۶ دانشگاه نسبت به صنعتی کردن آشپزخانه اقدام کردند که امید است تا پایان سال جاری با مشارکت دانشگاه‌ها مابقی آن‌ها نیز صنعتی شوند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان در پایان خاطرنشان کرد: در راستای ایجاد محیطی امن و آرام برای دانشجویان دختر جاده‌های تندرستی در مجتمع‌های خوابگاهی دانشجویان دختر ایجاد می‌شود و امکانات ورزشی لازم در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد تا بتوان فضای با نشاط در دانشگاه ایجاد کرد و دانشجویان از تندرستی لازم برخوردار شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار