کد خبر:۶۸۰۲۴۱

استفاده از بیت کوین ممنوع شد

بانک مرکزی اعلام کرد: به کارگیری ابزار بیت کوین (Bit Coin) و دیگر ارز‌های مجازی در تمام مراکز پولی و مالی کشور ممنوع است.
 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در جلسه سی‌ام شورای عالی مبارزه با پولشویی در تاریخ ۹ دی ماه ۱۳۹۶، به کارگیری ابزار بیت کوین (Bit Coin) و دیگر ارز‌های مجازی در تمام مراکز پولی و مالی کشور ممنوع اعلام شد.
 
بر اساس این گزارش، از آن جایی که انواع ارز‌های مجازی از این قابلیت برخوردار هستند که به ابزاری برای پولشویی و تامین مالی تروریسم و به طور کلی، جابه‌جایی منابع پولی مجرمان بدل شوند، حوزه نظارت بانک مرکزی برای پیشگیری از وقوع جرایم از طریق ارز‌های مجازی، موضوع ممنوعیت به کارگیری ارز‌های مجازی را به بانک‌ها ابلاغ کرده است.
 
از این رو، با توجه به اهمیت موضوع، تمام شعب و واحد‌های تابعه بانک‌ها و موسسات اعتباری و صرافی‌ها باید از انجام هر گونه خرید و فروش ارز‌های مذکور یا انجام هر گونه اقدامی که به تسهیل یا ترویج ارز‌های یاد شده بینجامد، به طور جد اجتناب کنند. همچنین شایان ذکر است با متخلفان، برابر قوانین و مقررات مربوط برخورد خواهد شد. ‏


بیت کوین چیست؟
بیت کوین نوعی واحد پول دیجیتال و کاملاً مجازی است که در شبکه اینترنت جابه جا می‌شود. بیت کوین توسط هیچ بانک مرکزی پشتیبانی نمی‌شود بنابراین می‌توان گفت، ما به ازای آن، هیچ پشتوانه‌ای نظیر آن چه به عنوان پشتوانه پول می‌شناسیم، وجود ندارد. ارزش بیت کوین، حاصل کمیابی خود و جذابیت تلاش برای حل یک مسئله رایانه‌ای است که صرفاً توسط رایانه‌ها و در قالب شبکه اینترنت انجام می‌شود. این مسئله یک جواب ندارد و با یافتن یک جواب، حل مسئله بعدی در این قالب انجام می‌شود. همچنین با حل هر مسئله، یک کد رایانه‌ای ناظر به بخش یا تمام یک واحد بیت کوین به کسی که آن را حل کرده است، تعلق می‌گیرد. البته ظاهراً این برنامه رایانه‌ای به گونه‌ای نوشته شده است که تعداد جواب‌های نهایی آن محدود است. همچنین سرعت دست یابی به پاسخ‌ها یا در حقیقت همان بیت کوین‌ها به مرور کمتر می‌شود. از آن جایی که این ارزها، به عنوان تهدیدی برای قدرت حاکمیتی بانک‌های مرکزی دنیا در حوزه پولی به شمار می‌روند، لذا تعداد قابل توجهی از بانک‌های مرکزی دنیا، سعی در محدود کردن این حوزه پولی جدید دارند. به عنوان مثال بانک مرکزی اروپا پاییز سال گذشته و بانک تسویه حساب‌های بین المللی که به عنوان پدر بانک‌های مرکزی دنیا محسوب می‌شود، بهمن سال گذشته در قبال این ارز‌ها موضع گرفتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار