کد خبر:۶۸۰۵۷۳
گزارش/

واکنش دانشجویان توئیتری به #اصفهان_بی_آب/ چرا دولت به نامه نمایندگان مجلس بی‌اعتنا بود؟

فعالین دانشجویی اصفهان در پی اعتراض به خشکسالی در این استان در فضای مجازی با #اصفهان_بی_آب به این بی توجهی‌ها واکنش نشان دادند و نظرات خود را بیان کردند.
واکنش دانشجویان توئیتری به #اصفهان_بی_آب/ چرا دولت به نامه نمایندگان مجلس بی‌اعتنا بود؟
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چندی پیش نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به رییس جمهور خواستار برگزاری جلسه اضطراری با حضور رییس جمهور جهت رسیدگی به مشکلات بی آبی در اصفهان شدند، اما  رییس جمهور  به گفته حسینعلی حاجی­‌دلیگانی نماینده مردم شاهین­‌شهر،  وزیر نیرو و جهاد کشاوری را مسئول  رسیدگی به این مشکل کرد.

 این در حالی است که حاجی­‌دلیگانی با هشدار وقع بحران بی آبی در اصفهان گفت: از مرداد ماه آب شرب برای ۵ میلیون نفر در اصفهان وجود ندارد لذا ما ۲ الی ۳ ماه وقت برای این موضوع داریم و باید برای این مسئله تدبیری اندیشیده شود. بنابر این ما خواستار جلسه‌ای فوری با رئیس جمهور هستیم تا بنشینیم و موضوع را به خوبی بررسی کنیم.

 فعالین دانشجویی اصفهان  نیز در این چند روز نسبت به این بی توجهی‌ها در در فضای مجازی با #اصفهان_بی_آب واکنش نشان دادند و خواستار رسیدگی به این مشکل شدند.

یکی از این دانشجویان با کنایه‌ای به این بی تفاوتی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی  نوشت: آنقدر که مسئولان برای بی آبی اصفهان نگران هستند که برای فیلتر شدن تلگرام نگران نبودند.

1

 یکی از این دانشجویان با گذاشتن شعری از صائب تبریز، چشمه حیوان ندارد آب و تاب زنده رود/خضر و آب زندگانی، ما و آب زنده رود
/نیست آب زندگی را حسن آب زنده رود/صد پری در شیشه دارد هر حباب زنده رود  نوشت:  بر اثر غفلت مسئولان، وضعیت آب شرب و کشاورزی اصفهان هر روز بی آب تر می شود. 

 

1

محمد رضا شفیعی، یکی دیگر از دانشجویان  نیز اسکارو مارمولک بدشانس همیشه تشنه را دست مایه طنز در فضای مجازی قرار داد و نوشت: شنیدم قرار است اسکارو تو زاینده رود بسازند چرا کسی کاری نمی‌کند.

 

1

یکی از دانشجویان با انتقاد از بی تفاوتی رییس جمهور به نمایه نمایندگان مجلس نوشت:  اگر این بی آبی نزدیک کاخ رییس جمهور بود همین قدر هم به نامه نمایندگان مجلس  برای تشکیل جلسه اضطراری بی اعتنایی می شد.

 

1

 

یکی دیگر از دانشجویان با هشدار به میزان  آب ذخیره شده پشت سد زاینده رود اشاره کرد و نوشت:  سد آب زاینده رو 100 میلیون متر معکب دارد.  

1

 

اما مشکل کم آبی در استان اصفهان  مسأله مهمی است که سالها مردم این استان با آن دست به گریبان هستند و به نظر بی تفاوتی به خواسته نمایندگان مجلس اصفهان برای برگزاری جلسه اضطراری  و ارجاع این موضوع به وزیر نیرو و جهاد کشاوزری  دردی از مشکل مردم اصفهان را دوا نمی‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۱
چند استان دیگه قراره واسه اصفهان خشک و نابود بشه؟
خوزستان و چهار محال رو به ورطه نابودی کشیدید ، از بی آبی هوای خوزستان خشک و گرم تر از هر سال شده ، بارندگی در این منطقه به حداقل صفر میلیمتر در امسال رسیده ، کشاورزی نابود شده ، گرد و غبار حاصل از بادهای گرم و طوفانی که زیر شن زار ها و لایه های خشک و شنی رودخانه های خوزستان میزنه بیش از 300 روز سال خوزستان رو ناسالم کرده . چهار محال رو هم نابود کردید ، انتقال بی رویه آب چهار محال معادن زیر زمینی آبی مناطق مختلف رو خشک و بی آب کرده و کشاورزی رو به تعطیلیه ، کوچ بی رویه روستاییان و عشایر به شهرهای این دو استان آمار و نرخ بیکاری را بالا برده .
می خواهید بیشتر از این فلاکتی که به سر این دو استان اوردید توضیح بدم؟
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۲
آیا باید به بهانه خشکسالی ، کشاورزان اصفهانی آب خوردن مرد یزد را قطع کنند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار