
کد خبر:۶۸۱۹۲۱
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی:
دانشگاهها باید در مسیر ماموریت اصلی خود قرار گیرند
نماینده مردم زابل گفت: دانشگاه به عنوان مسئول پایش و شناسایی مشکلات پیرامونی خود، میتواند با انجام طرحهای پژوهشی هدفمند و ارائه راه حل علمی در از بین رفتن مشکلات جامعه ایفای نقش کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد علی کیخا، نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز در مجلس شورای اسلامی در دیدار با هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل،گفت: در عصر حاضر دانشگاههای مطرح دنیا به سمت و سوی اقتصادی شدن حرکت میکنند.
کیخا توسعه دانشگاهها را در توسعهی منطقه سیستان اثر گذار دانست و گفت: رویکرد بنده به دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل رویکرد حمایتی است و همه ظرفیت مجلس در راستای پیشرفت و توسعه در اختیار این واحد دانشگاهی قرار خواهد گرفت.
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دانشگاهها نباید درگیر مسائل سیاسی پیرامون خود شوند، تصریح کرد: دانشگاه به عنوان مسئول پایش و شناسایی مشکلات پیرامونی خود، میتواند با انجام طرحهای پژوهشی هدفمند و ارائه راه حل علمی در از بین رفتن مشکلات جامعه ایفای نقش کند.
این مقام مسئول، آزاداندیشی و تحلیل درست برای هدایت اجتماع را از خصوصیات بارز یک استاد واقعی دانشگاه عنوان کرد و افزود: دانشگاه باید در مسیر ماموریت اصلی خود قرار گیرد تا بتواند در توسعه حوزه سرزمینی خود موثر باشد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل هم به تشریح برنامههای آن واحد دانشگاهی پرداخت و بیان کرد: مهمترین برنامه این واحد دانشگاهی در سال جاری که امیدواریم مهر امسال آن را به سرانجام برسانیم، عملیاتی کردن مصوبه بین المللی شدن واحد زابل است.
محمد عمرانی گفت: با توجه به نگاه توسعه محور مدیریت کلان دانشگاه آزاد، این مصوبه هیات امنای دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان مورد تائید قرار گرفت و به واحد ابلاغ شده است.
عمرانی، گسترش رشتههای تحصیلات تکمیلی آن واحد دانشگاهی را از دیگر برنامههای خود عنوان کرد و افزود: رشتههای تحصیلات تکمیلی مورد نیاز منطقه سیستان میتواند، ضمن تربیت نیروی انسانی متخصص، در ماندگاری مردم نیز موثر باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.