آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۱۹۷۳

سعید مرتضوی تبرئه شد!

شعبه ۶۸ دادگاه تجدیدنظر استان تهران سعید مرتضوی را از محکومیت به ۶۵ ضربه شلاق به اتهام اهمال در انجام وظیفه، تبرئه کرد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید مرتضوی مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی در بخش دوم پرونده تخلفات این سازمان در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کارکنان دولت به ریاست قاضی حیدری، به اتهام تصرف غیرقانونی و اهمال در انجام وظیفه به ترتیب به تحمل ۷۰ و ۶۵ ضربه شلاق محکوم شده بود.

با اعتراض مرتضوی به حکم صادره، پرونده در شعبه ۶۸ دادگاه تجدیدنظر مورد بررسی قرار گرفت که نهایتاً دادگاه محکومیت مرتضوی به تحمل ۷۰ ضربه شلاق بابت تصرف غیرقانونی را تایید کرد، اما محکومیت به ۶۵ ضربه شلاق به اتهام اهمال در انجام وظیفه را نپذیرفت و مرتضوی را از این اتهام تبرئه کرد.

مرتضوی همچنین در شعبه بدوی از شکایت عباس پالیزدار و پیمان حاج محمود عطار به اتهام افترا تبرئه شده بود که دادگاه تجدیدنظر این حکم را تایید کرد.

دادستان پیشین تهران همچنین شکایتی تحت عنوان ورود غیرمجاز به منزل یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشت که در دادگاه بدوی بابت این اتهام به تحمل ۶ ماه حبس محکوم شد و این حکم در دادگاه تجدیدنظر مورد تایید قرار گرفت.

سعید مرتضوی در بخش پرونده تامین اجتماعی نیز در شعبه نهم دادگاه کیفری یک از بابت تصدی غیرقانونی پست سرپرستی تأمین اجتماعی به ۶ ماه حبس تعلیقی، از بابت تحصیل مال نامشروع به ۶ ماه حبس تعزیری و بابت حقوق دریافتی ایام سرپرستی که مبلغی حدود ۴۶ میلیون تومان بود، به رد مال محکوم شد، اما چندی پیش شعبه ۲۲ دادگاه تجدیدنظر استان تهران، مرتضوی را از اتهام تحصیل مال نامشروع و تصدی غیرقانونی پست سرپرستی تأمین اجتماعی تبرئه کرده است؛ بنابراین مرتضوی جمعاً در پرونده تامین اجتماعی که با جار و جنجال‌های رسانه‌های هم همراه بود، فقط به ۷۰ ضربه شلاق بابت تصرف غیرقانونی محکوم و از سایر اتهامات تبرئه شد.

به گزارش تسنیم، مرتضوی همچنین در پرونده شکایت اولیاء دم یکی از جان‌باختگان حادثه بازداشتگاه کهریزک به اتهام معاونت در قتل به تحمل دو سال حبس تعزیری محکوم شد که در همین راستا، هفته گذشته در ویلایی در شمال کشور دستگیر و به اوین منتقل شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۹
آقا اینها تمامش نمایش هست برا مردم عادی تو دادگاهها اگر یک بدبخت کوچکترین خطایی بکنه چندین سال حبس براش می برند که جدش را یاد کنه حالا برااین آقا با اینهمه کثافت کاری 2سال حبس برید با حکمتون خودتون را مسخره کنید
5
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۴
خخخخخخخخخخخخخخ گردن کلفت ها این طوری تبرئه می شن
5
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹
عجب حکم تاریخیی به مرتضوی دادند
5
2
ناشناس
United States of America
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱
احکامی از این دست و ازادسازی رحیمی پیش از اتمام دوره محکومیت تخفیف داده شده را پیشتر در فیلم هندی می دیدیم.
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۹
ملت خوشحال شدن ،ما هم خوشحالیم .کلا خوش باشیم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار