آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۲۲۱۴

چالش نظام مهندسی با وزیر راه/ حق با وزارت راه است یا نظام مهندسی؟

مدتي است چالش بين وزارت راه و شهرسازي با سازمان نظام مهندسي ساختمان بالا گرفته و در اين رابطه نيز موضع گيريهاي زيادي داشته ايم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مدتی است چالش بین وزارت راه و شهرسازی با سازمان نظام مهندسی ساختمان بالا گرفته و در این رابطه نیز موضع گیری‌های زیادی داشته‌ایم. اکنون نیز پیرامون صحبت‌های قبلی هنوز هم آماده مذاکره با وزارت راه و شهرسازی برای مرتفع شدن مشکلات هستیم و مطرح شدن این موضوع عقب نشینی نظام مهندسی نیست.
 
اینکه اتهام وارد شود سازمان نظام مهندسی متقاضی اصلاحات متقاضی نیست، حرف غلطی است زیرا سازمان نظام مهندسی بار‌ها اعلام کرده نیاز به اصلاحات درون سازمانی را ضروری می‌داند، اما با چه نگاهی؟ سازمان نظام مهندسی یک سرمایه است و مانند اغلب سازمان‌ها در بعضی از فرایند خود نیز دچار اشکالاتی است که باید مرتفع شود، اما این طور نیست که آقایان بگویند سازمانی فاسد است و باید اصلاحات اساسی در آن صورت گیرد و این رویکرد سازمان به این موضوع است. اکنون آقایان چنین القا می‌کنند که یک نفر میخواهد اصلاح کند و طرف دیگر مقابله میکند و مانع میشود، در حالی که این گونه نیست. نکته مهم این است که سازمان نظام مهندسی با هیچ کس دعوا ندارد، اما برای اینکه یک چارچوب را در حدود قانون حفظ کنیم، کار خودمان را انجام می‌دهیم.

فرج الله رجبی رئيس سازمان نظام‌مهندسي در این باره معتقد است: آقایان باید بدانند که سازمان نظام مهندسی یک سازمان مستقل و قابل احترام است که باید به صورت ضابطه‌مند با وزارت راه و شهرسازی، شهرداری و وزارت کشور همکاری کند، اما هرگز انتظار تحمیل نظرات غیر منطقی را نداریم. به هر روی، سازمان نمی‌خواهد تا ابد این تنش را ادامه دهد و در کنار اینکه تلاش می‌کنیم به نظام مهندسی به عنوان یک سازمان مستقل نگاه شود، بنا داریم اگر به جای دعوا کسی حرف حسابی داشته باشد، شنونده باشیم.

با وجود این، ادبیات مسئولان وزارت راه و شهر سازی نسبت به نظام مهندسی درست نیست و باید اصلاح شود. هیچ دلیلی وجود ندارد که خارج از قائده صحبتی شود بلکه باید احترام متقابل در ادبیات دو طرف حاکم باشد و نمی‌پذیریم کسی با ادبیات دیگر با نظام مهندسی صحبت کند.

 جایگاه وزارت راه و نظام مهندسی را قانون تعیین کرده است. در قانون گفته شده نظام مهندسی اهداف و کار‌هایی برای انجام دارد و قرار است نظارت بر این اهداف را وزارت راه و شهر سازی انجام دهد. این سازمان نظارت بر اهداف را می‌پذیرد، اما نظارت بر اجرا، جزییات، مداخله در هیات مدیره را نخواهد پذیرفت. در سازمان نظام مهندسی قانون و نگاه قانون گرا حاکم است و اگر طرف مقابل هم همین گونه باشد، میتوان کار را به خوبی پیش برد.
برچسب ها:
نظام مهندسی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱
هدف وزیر مبارزه با باندهای مافیایی و فساد بخصوص در شهرداری ها است. در سطح جامعه مهندسان راضی هستند. این باندهای مافیایی و فساد در حال دست و پا زدن هستند.
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۸
به نظر بنده پنجاه درصد حق با وزیر راه است و پنجاه درصد با نظام مهندسی
اینکه وزیر میگوید اعظای سازمان نظام مهندسی و کارمندان شهرداری ها حق ندارند هم از اداره خود حقوق بگیرند هم از پروانه خود استفاده کنند حرف درستی است زیرا این کار همیشه با رانت خواری همراه است
در شهر ما که یکی از شهر های حومه ای تهران است رییس نظام مهندسی خود دارای دفتر مهندسی است و بهترین کارها را برای خود گلچین میکند
از آن سو هم نظام مهندسی درست میگوید که نباید انتخاب ناظر را به عهده خود مالک قرار داد زیرا مالک از ناظر قانونمند استقبال نمیکند
مالک ناظری را انتخاب میکند که گوش به فرمان مالک باشد و نسبت به اقدامات مالک بی تفاوت باشد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار