نشست خبری محمدحسین محمدزاده مدیر شبکه قرآن و معارف و دبیر شورای معارف سیما درباره برنامههای ماه رمضان برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری محمدحسین محمدزاده مدیر شبکه قرآن و معارف و دبیر شورای معارف سیما درباره برنامههای ماه رمضان در شبکههای مختلف امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت برگزار شد.
محمدزاده در این نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، بیان کرد: تلویزیون در رمضان ۹۷ با حضور موثرتری از فضای قرآنی به استقبال این ماه خواهد رفت و برای اینکه بییندگان آمادگی بیشتری برای این ماه کسب کنند شبکههای مختلف از چند روز قبل از ماه رمضان تیزرها و کلیپهایی پخش میشود.
وی با اشاره به اینکه شعار ماه رمضان امسال «رمضان ماه قرآن» است، بیان کرد: پیشنهادی در جلسات شورای اندیشه ورزی بود که روزی را به نام قرآن اختصاص دهیم، ولی بعد دیدیم این ماه به نام قرآن است و قرار شد در مناسبتهایی مثل دهه فجر که روزهای مختلفی با نام انقلاب داریم در رمضان هم سه عنوان برای سه ۱۰ روز ماه انتخاب کنیم؛ ۱۰ روز اول قرآن و انسان، ۱۰ روز دوم قرآن و عترت و ۱۰ روز سوم قرآن و رحمت نامگذاری شده است زیراانسانها در شبهای قدر در برابر رحمت الهی قرار دارند.
محمدزاده بیان کرد: پویش و نهضت همگانی حفظ و انس با جزء سیام قرآن کریم را برای نهادها داریم. ما برای هر ۱۰ روز آیاتی انتخاب کردهایم که هر روز آیهای در قاب همه شبکههای تلویزیونی در فضاهای مختلف پخش میشود به طور مثال قبل از خبر یا در برنامههای زنده یک آیه خوانده و یا به نمایش گذاشته میشود که همه این آیات از جزء سیام انتخاب میشوند.
مدیر شبکه قرآن با بیان اینکه امیدواریم این آیات روی تغییر رفتار مخاطبان تاثیرگذار باشد، عنوان کرد: قطعا سریالهای امسال دارای یک محور محتوایی و موضوعی خواهند بود که ما متناسب با آن محور آیهای را انتخاب کرده تا متناسب با سوژه در تیتراژ سریال پخش شود.
محمدزاده با اشاره به ترتیل خوانی در شهرستانها اظهار کرد: این مراسم پوشش داده میشود و همچنین امسال ۹ شبکه تلویزیونی مراسم جزءخوانی قرآن کریم را به شکل زنده پخش میکنند.
وی افزود: در اولین روز رمضان دیدار جامعه قرآنی با رهبر انقلاب را داریم که به صورت زنده از شبکه قرآن پخش میشود.
مدیر شبکه قرآن سیما با اشاره به پخش بیانات مراجع تقلید بیان کرد: سخنان حضرت آیت الله مکارم شیرازی قبل از سریال شبکه سه و سخنان آیت الله سبحانی قبل از سریال شبکه یک پخش میشود.
محمدزاده عنوان کرد: امسال شبکه یک با ۱۰ عنوان برنامه و همچنین پخش میان برنامه و آیتم و کلیپ، شبکه ۲ با هجده عنوان برنامه، شبکه سه با ۲۶ عنوان برنامه، شبکه چهار با هشت برنامه، آموزش با ۲۶ عنوان برنامه، شبکه کودک با ۲۹ عنوان برنامه، شبکه سلامت با ۱۰ عنوان برنامه، امید ۱۱ برنامه، افق ۹ برنامه و شبکه قرآن با ۲۲ برنامه مهمان خانههای ایرانیان هستند.
وی با اشاره به برنامههای شبکه قرآن اظهار کرد: در مجموع ۴۸۰ ساعت برنامه جدید از شبکه پخش میشود. روزانه ۱۱ برنامه تولیدی و ۱۱ برنامه زنده روی آنتن میرود. برنامه هایی، چون اسراء، بشارت، پرسمان و مجموعه مستند «سعادتمندان» هم پخش میشود.
مدیر شبکه قرآن درباره ترتیلهای این شبکه عنوان کرد: یکی بعد از اذان صبح از کاشان ساعت ۴:۳۰ سحرگاه، دیگری از حرم امام رضا (ع) ساعت ۱۰:۳۰ صبح و دیگری از حرم امام خمینی (ره) ساعت ۱۶ روی آنتن میرود.
دبیر شورای معارف سیما با اشاره به باکسی که با نام «عطر رمضان» در اختیار شبکهها قرار گرفته است، توضیح داد: در این فضا به اتفاقات و رویدادهای مختلف در ماه رمضان مثل محافل قرآنی، نمایشگاهها و... سر میزنیم و پوشش خبری آنها پخش میشود. از ساعت ۲۴ تا ۲ بامداد نیز پخش زنده مراسم مناجات خوانی و سخنرانی از اماکن مقدس هر شب روی آنتن میرود.
وی با اشاره به شبهای قدر اضافه کرد: برای کسانی که ممکن است در منزل با محدودیت ساعت رو به رو باشند مراسم قرآن به سر گرفتن را دو بار در شبانه روز پخش میکنیم.
محمدزاده در بخش دیگر صحبت هایش بیان کرد: در سال جاری یکی از کارویژههای خوب شبکه قرآن و معارف سیما پوشش نمایشگاه قرآن کریم است.