کد خبر:۶۸۳۸۱۹
غفاری در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

نتایج نهایی اعتراضات دانشجویان به انتخابات شورای نشریات اعلام خواهد شد/ تجدیدنظر در نتیجه انتخابات نداریم

معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: اعتراضات دانشجویان نسبت به انتخابات شورای ناظر بر نشریات بررسی و به زودی نتایج آن اعلام می‌شود.
غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص حواشی انتخابات شورای ناظر بر نشریات دانشجویی گفت: نشریات دانشجویی به دلیل وجود تنوع سلایق و دیدگاه‌های مختلف همیشه حاشیه‌هایی دارد که این حواشی خیلی هم مهم و اساسی نبود.

وی در خصوص نتیجه انتخابات شورای ناظرین نیز گفت: تجدیدنظر در نتایج انتخابات نخواهد شد چرا که تلاش شد با دقت نظر این انتخابات برگزار شد.

غفاری اضافه کرد: شکایت‌هایی از سوی دانشجویان ارسال شده که باید گزارش نهایی آن به وزارت علوم داده شود که طی روز‌های آینده نتیجه نهایی آن اعلام خواهد شد.

معاون فرهنگی وزیر علوم یادآور شد: در اولین جلسه کمیته مرکزی به این اعتراضات رسیدگی و نتایج آن اعلام خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار