سمينار «معادلات ديفرانسيل، سيستم هاي ديناميكي و كاربردهاي آن» آغاز به كار كرد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اصفهان، اين سمينار از امروز تا 31 تيرماه با هدف ارتقاء سطح دانش و فراهم آوردن زمينه هاي همكاري ميان متخصصان و بهره مندي از آخرين دستاوردها در حوزه معادلات ديفرانسيل و سيستم هاي مكانيكي به ميزباني دانشكده علوم رياضي دانشگاه صنعتي اصفهان و با همكاري دانشگاه صنعتي شريف و انجمن رياضي ايران در دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار مي شود.
بر پايه اين گزارش 165 نفر از كارشناسان، متخصصان و دانشجويان تحصيلات تكميلي از دانشكده هاي رياضي با گرايش هاي معادلات ديفرانسيل، دستگاه هاي ديناميكي، معادلات تصادفي ديفرانسيل و حل عددي معادلات ديفرانسيل از دانشگاه صنعتي اصفهان و سراسر كشور جهت ارائه 68 مقاله به صورت سخنراني و 10 مقاله به صورت پوستر در اين سمينار حضور دارند.
بنا بر اين گزارش از نكات برجسته اين سمينار حضور 13 تن از استادان برجسته علوم معادلات ديفرانسيل و سيستم هاي ديناميكي از كشورهاي هلند، آلمان، سوئد و فرانسه در اين سمينار است.
همچنين شش تن از استادان برجسته ايراني مقيم خارج از كشور كه در دانشگاه هاي معتبر برزيل، آمريكا و فرانسه تدريس مي كنند نيز به عنوان ميهمان ويژه در اين سمينار حضور دارند.
خاطرنشان مي شود از نتايج مطلوب اين سمينار مي توان به برگزاري درس تابستاني ديناميك آشوب و انشعابات سراسري با حضور 24 نفر از دانش آموختگان كارشناسي ارشد و دكتري از سراسر كشور اشاره كرد.
لازم به ذكر است هشتمين سمينار معادلات ديفرانسيل، سيستم هاي ديناميكي و كاربردهاي آن براي دومين بار به ميزباني دانشگاه صنعتي اصفهان برگزار مي شود و در نخستين روز فعاليت آن 25 سخنراني تخصصي و چهار مقاله در قالب پوستر ارائه مي شود./انتهاي پيام/