معاون دانشجویی دانشگاه قم گفت: در سلف دانشگاه قم روزانه ۶۰۰۰ پرس غذا در اختیار دانشجویان قرار میگیرد که از نظر صندوق رفاه خدمات مناسبی ارائه میدهیم.
خیراله رهسپارفرد، معاون دانشجویی دانشگاه قم در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص وضعیت سلف دانشگاه قم گفت: در بحث غذای دانشجویی از نظر صندوق رفاه خدمات مناسبی داریم.
رهسپارفرد با بیان اینکه ساختمان سلف فرسوده است، اما خدمات خوبی ارائه میدهیم، بیان داشت: روزانه ۶ هزار پرس غذا در سلف دانشگاه به دانشجویان ارائه میشود.
معاون دانشجویی دانشگاه قم ادامه داد: نکته قابل توجه این است که در سلف دانشگاه در بحث حمایت از کالای ایرانی وارد شدیم و برنج ایرانی استفاده میکنیم.
وی با اشاره به اینکه مصرف برنج ایرانی در سلف دانشگاه را تدریجی شروع کردیم، تصریح کرد: از آبان ماه ۹۶ مصرف برنج ایرانی را شروع کردیم و بعد از عید آن را به ۲۰ درصد رساندیم و رفته رفته مصرف برنج غیر ایرانی را به صفر رساندیم.
رهسپارفرد در پایان تصریح کرد: تهیه مواد مصرفی نیز به صورت هفتگی تهیه میشود و هیچ مواد غذایی در داخل انبار نخواهد ماند و کارشناس بهداشتی داریم که روزانه مواد غذایی را چک و بررسی کرده تا ایرادی وجود نداشته باشد.