دبیر شورای صنفی دانشگاه قم گفت: یکی از ایرادات در خصوص صنعتیسازی آشپزخانه دانشگاه قم این است که آشپزخانه کوچک است و اصلا دیگهای صنعتی در آن جا نمیشود.
احسان دلیریان دبیر شورای صنفی دانشگاه قم در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: امسال نسبت به پارسال در سلف دانشگاه قم تغییرات زیادی صورت گرفته از جمله اینکه در اوایل امسال استفاده از برنج ایرانی از ۲۱ درصد به ۳۳ درصد رسیده است.
دلیریان ادامه داد: حتی بعضی غذاها مانند سبزی پلو با ماهی که در دیگر دانشگاهها عرضه میشد در لیست منوی این دانشگاه قرار گرفت.
دبیر شورای صنفی دانشگاه قم با بیان اینکه کیفیت با بودجه ارتباط مستقیم دارد، اما سلف دانشگاه جای این را دارد که بهتر هم بشود، افزود: به جای استفاده از گوشت یخی برزیلی میتوان از کالای ایرانی استفاده کرد و حتی میتوان درصد برنج ایرانی مصرفی را نیز افزایش داد.
وی تصریح کرد: طبق نظر کارشناس بهداشت دانشگاه قم حدنهایت ظرفیت سلف دانشجویی دانشگاه ۷۰۰ نفر است درحالی که ۳۵۰۰ نفر در روز از غذای سلف استفاده میکنند و این یک ضعف محسوب میشود و آنطوری که باید خدمات عرضه نمیشود.
دلیریان با اشاره به اینکه پیگیریهای زیادی انجام شده تا آشپزخانه دانشگاه صنعتی شود، بیان داشت: کارهایی صورت گرفته، اما یکی از ایرادات این است که آشپزخانه کوچک است و اصلا دیگهای صنعتی در این آشپزخانه جا نمیشود.