وجود موجودات خارجی در غذای دانشجویان از مواردی است که بارها شاهد اعتراض دانشجویان به غذای سلف دانشگاه بودهایم، این موجودات خارجی نه فضایی هستند و نه از سیاره دیگری به غذای دانشجویان آمدهاند...
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از مهمترین مشکلات صنفی که دانشجویان همواره نسبت به آن گلایه مند هستند، وضعیت نامناسب سلف دانشجویی است و عدم رسیدگی به سلفهای دانشجویی همواره با اعتراض و حتی تحصن دانشجویان در دانشگاهها منجر شده است.
وجود موجودات خارجی در غذای دانشجویان از مواردی است که بارها شاهد گلایه و اعتراض دانشجویان به غذای سلف دانشگاه بودهایم، این موجودات خارجی نه فضایی هستند و نه از سیاره دیگری به غذای دانشجویان آمدهاند.
عدم توجه و نظارت کافی به وضعیت بهداشت سلف دانشجویی، ساختمانهای نامناسبی که محل سلف دانشجویی میشود، از جمله عواملی است که موجب بروز این مشکلات در دانشگاهها میشود.
هفته گذشته شاهد بودیم که دانشجویان دانشگاه دامغان با گلایه و انتقاد به وجود جسم خارجی در غذایشان نسبت به آن معترض شدند و خواستار رسیدگی مسئولان دانشگاه به وضعیت سلف دانشگاه شدند.
یکی از دانشجویان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به مشکل غذای دانشجویان در دانشگاه میگوید که ما دانشجوها چه تقصری کرده ایم که وضعیت غذای ما این است، پس از این ماجر چند روزی نتوانستم لب به غذا بزنم و برای خوردن هر غذا مجبور هستم که با قاشق و چنگال غذایم را وارسی کنم تا چیزی در آن پیدا نشود.
این دانشجو با بیان اینکه مسئولان باید نظارت بیشتری بر سلفهای دانشجویی داشته باشند، گفت: به دلیل نزدیکی ایام امتحانات فرصت اینکه بخواهیم غذا درست کنیم را نداریم و برای همین از غذاهای سلف دانشگاه استفاده میکنیم و هر چند از این به بعد ترجیح میدهم تا از گرسنگی بمیرم تا لب به این غذاها نزدنم.
وی با اشاره به نبود بهداشت در سلف دانشگاه گفت: بارها این موضع را به شورای صنفی دانشگاه مطرح کردیم، اما پاسخی دریافت نکردیم، هرچند که خبرنگار خبرگزاری دانشجوی این موضوع را از مسئول شورای صنفی دانشجویان دانشگاه دامغان رسیدگی کرد، ولی حاضر به گفتگو با خبرنگار ما نشد.
اما ابری، معاون دانشجویی دانشگاه دامغان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در رابطه با وجود جسم خارجی در غذای دانشجوها، وضعیت نامناسب ساختمان و وجود منافذ را عامل آمدن جسم خارجی در غذای دانشجوها دانست و گفت: برای حل این مشکل از مهندسی طرح و توسعه دانشگاه خواستیم تا وجود این مشکل را بررسی کنند تا جلوی ورود این موجوادت خارجی گرفته شود.
وی با اشاره به دو طرح کوتاه مدت و بلند مدت برای حل مشکل سلف دانشجویی این دانشگاه گفت: از زمان تعطیلات بین دو ترم دانشگاه تعمیراتی قرار است که در سلف انجام شود و جلوی این مشکلات گرفته شود و در پروژه بلند مدت نیز سلف دانشگاه به محل دیگری منتقل خواهد شد.
معاون دانشجویی دانشگاه دامغان با اشاره به دیگر راهکارها برای جلوگیری از بروز اینگونه مشکلات گفت: افزایش تعاد ناظرین بهداشت و استانداردسازی برای مراقبت وضعیت بهداشتی سلف از دیگر برنامههای ما است.
اما اینکه چرا شاهد هستیم که این اتفاقات ناخوشاید در سلف دانشگاه به وقوع میپیوندد، معاون دانشجویی دانشگاه دامغان میگوید: به دلیل اینکه تعداد بالای غذای که در سلف دانشگاه تهیه میشود و در یک زمان هم سرو میشود، این مشکلات رخ میدهد.
معاون دانشجویی دانشگاه دامغان در پاسخ خبرنگار ما در رابطه با اینکه آیا امیدوار هستیم شاهد عدم تکرار این موضوعات باشیم، میافزاید: اینکه بگویم این موارد به صفر برسد غلوآمیز است؛ اما بر اساس برنامه ریزی وزارت خانه سعی ما این است که این مشکل را به صفر برسانیم، بعضا در برخی موارد از جمله نوع ساختمان، فرسودگی و استهلاک آن به دلیل پخت و پز شاهد این بروز برخی از موارد هستیم.
ابری در رابطه با اینکه آیا قرار نیست سلف دانشجویی به مکان دیگری منتقل شود؟ نیز پاسخ میدهد که در مزایدههای قصد داریم ظرفیت سلف دانشجویی را تجهیز کنیم و به دنبال پیمان کار برای ساخت رستورانهای مکمل هستیم و با دقت و نظارت میتوان بر بروز این مشکلات جلوگیری کرد.
معاون دانشجویی دانشگاه دامغان با اشاره به برگزاری جلساتی با مرکز بهداشت و ناظرین دانشگاه می گوید: در این جلسات سعی شد تا تدابیری برای حل این مشکلات اندیشیده شود، بعد از امتحانات وتعطیلات دوترم کار سپماشی آغاز میشود و استاندارهای لازم برای وضعیت سلف دانشگاه در نظر خواهد گرفته شد.
هرچند که مسئولان دانشگاه برنامههای بلند مدت و کوتاه مدت برای حل این مشکل در نظر گرفته اند اما به نظر این راهکارها برای حل مشکلات سلف دانشگاه کافی نیست و پیگری بیشتری از سوی مسئولان این دانشگاه را میطلبد.