عدم کیفیت مواد غذایی در سلفهای دانشجویی از مواردی است که دانشجویان به آن معترض هستند، با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش قیمت برخی مواد غذایی، شاهد بیکیفیت شدن غذاهای دانشجویان هستیم.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از مهمترین مشکلات صنفی که دانشجویان همواره نسبت به آن گلایهمند هستند، وضعیت نامناسب سلف دانشجویی است و عدم رسیدگی به سلفهای دانشجویی همواره با اعتراض دانشجویان در دانشگاهها منجر شده است.
عدم کیفیت مواد غذایی در سلف دانشجویی از مواردی است که بارها شاهد گلایه و اعتراض دانشجویان به غذای سلف دانشگاه بودهایم، با توجه به شرایط اقتصادی اخیر و افزایش قیمت برخی مواد غذایی شاهد افزایش بی کیفیت شدن غذاهای دانشجویان هستیم.
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان چند وقتی است که نسبت به بی کیفیت شدن غذاهایشان معترض هستند و با وجود انعکاس مشکلاتشان به شورای صنفی از جمله از عدم نظارت بر بهداشت سلف و بی کیفیت بودن مواد غذایی به نظر مشکل آنها حل نشده است.
یکی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو میگوید که مدتی است که وضعیت غذای دانشگاه نامناسب است، مواد غذایی کیفیت لازم را ندارد و دورچینهای غذا کمتر شده است.
وی در رابطه با اینکه آیا مشکلات دانشجویان به مسئولان دانشگاه و شورای صنفی دانشگاه اطلاع داده شده است، گفت: سابق با پیگریهای شورای صنفی وضعیت صحبحانه بهتر شد، اما بعد از گذشت یک ماه دوباره همه چیز فراموش شد و وضعیت به حال سابق در آمد.
این دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به تغییر قوانین سلف دانشجویی میگوید که سابق بر این دانشجویانی که فراموش کرده بودند که غذا رزو کند میتوانستند فیش فراموشی را بگیرند، اما الان این شرایط برای آنها فراهم نیست.
دانشجوی دیگری با اشاره به کیفیت مواد اولیه میگوید که علاوه بر مواد اولیه طریقه پخت غذا درست انجام نمیشود و شاهد به هدر رفتن مواد غذایی هستیم، واقعا کیفیت غذاها در این دانشگاه پایین است و اصلا قابل خوردن نیست.
یکی از دانشجویان دیگر که تمایلی به استفاده از مواد غذایی سلف دانشگاه را ندارد، میگوید که در کنار غذا میوه و سبزی یا سالاد نمیدهند لااقل از غذاهای کنسری استفاده کنند که وضعیت آنها هم بدتر است.
دانشجوی دیگری با اشاره به فضای نامطلوب سلف دانشگاه اظهار داشت: سلف دانشگاه پنجره ندارد و ظروف سلف دانشگاه هم شبیه ظرفهای زندان است.
اما تاج میر، معاون اجرایی معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در رابطه با مشکلات صنفی پیش آمده برای دانشجویان این دانشگاه این مشکلات را جزیی دانست و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و کمبود برنج و گوشت، وزارت علوم قول مساعدت و همکاری برای برطرف کردن این مشکل را داده است که تا حدی این مشکلات مرتفع شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه روزانه به بیش از ۴ هزار دانشجو خدمات در سلف دانشجویی ارایه داده میشود، اینکه بتوان رضایت همه دانشجویان را به دست آورد کار دشواری است و سلیقهها و ذائقههای مختلفی در بین دانشجویان وجود دارد، اما معاونت دانشجویی سعی میکند که از تمام توان برای کسب رضایت دانشجویان تمام تلاش خود را میکند.
معاون اجرایی معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد که حتی معاون دانشجویی دانشگاه از همان غذای دانشجوها استفاده میکند و اعضای شواری صنفی دانشگاه در زمینه بهبود وضعیت غذای دانشجویان نیز فعال است و تمام تلاش خود را میکند تا مشکلات را تا حد امکان مرتفع کند.