آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۷۲۱۹
قائم مقام حزب اعتماد ملی:

احزاب لازمه توسعه پایدار هستند/نفی هر گونه ساختارشکنی در حزب اعتماد ملی

قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: هر چه به سمت تحزب حرکت کنیم، به سمت توسعه پایدار بیشتر حرکت خواهیم کرد. باید تلاش کنیم که احزاب را تقویت کنیم. احزاب باید نهادینه شوند و نظام حزبی جا بیفتد.
احزاب لازمه توسعه پایدار هستند/نفی هر گونه ساختارشکنی در حزب اعتماد ملی
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رسول منتجب نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی، در دومین کنگره سراسری این حزب که عصر امروز (جمعه) با شعار "اعتماد ملی، سرمایه اجتماعی، جمهوری اسلامی" در کانون توحید تهران برگزار شد، اظهار داشت: حزب اعتماد ملی، در انتخابات سال ۹۲ بیشترین حضور تشکیلاتی و سیاسی در سراسر کشور را داشت. اعضای اعتماد ملی در آن سال، بدون تابلو حضور پیدا کردند و ارکان ستاد‌های انتخاباتی را تشکیل دادند.

وی با اشاره به اهمیت تحزب در کشور افزود: جایگاه تحزب در کشور جایگاهی است که ما راهی جز رو آوردن به آن برای توسعه پایدار نداریم. هر چه به سمت تحزب حرکت کنیم، به سمت توسعه پایدار بیشتر حرکت خواهیم کرد. باید تلاش کنیم که احزاب را تقویت کنیم. احزاب باید نهادینه شوند و نظام حزبی جا بیفتد.

منتجب نیا تصریح کرد: حزب اعتماد ملی پس از مدت زمان کوتاهی از تاسیس در سال ۸۴ توانست توسعه کمی و توسعه کیفی پیدا کند. پس از سال ۹۲ خود را با دست خالی بازسازی کردیم و امروز حزب به عنوان تشکیلات اثرگذار مطرح است.

وی اضافه کرد: بدون اینکه رانتی داشته باشیم، در دولت تدبیر و امید و مجلس تعدادی از اعضای حزب حضور دارند. اخیرا هم با رای اعضای شورای شهر تهران، مهندس افشانی در مقام عضو شورای مرکزی اعتماد ملی به عنوان شهردار تهران انتخاب شد.

منتجب نیا با اشاره به مشی حزب متبوعش گفت: هر گونه ساختارشکنی و تصور خارج از نظام از حزب اعتماد ملی به دور است. از آغاز، مشی ما بر مبنای اعتدال بود. الان، دولت اعتدالگرا حضور دارد، اما ما از همان ابتدای حضورمان مشی اعتدالی داشتیم. ما اختلاف نظر‌ها در حزب را پذیرفته ایم و بر اساس دموکراسی کار را پیش می‌بریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار