کد خبر:۶۸۸۲۲۰

چرا روزه‌داران باید از خوردن شکلات و قهوه اجتناب کنند

یک متخصص طب سنتی گفت: خوردن شکلات و قهوه در بروز سردرد و شدت یافتن آن موثر است و می‌تواند موجب بروز عصبانت در برخی از روزه‌داران شود.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر علیرضا یارقلی درباره توصیه‌های طب سنتی برای روزه‌داران در ماه رمضان اظهارکرد: روزه‌داران برای اینکه مشکلاتی را از نظر تغذیه‌ای نداشته باشند باید غذایی مقوی و سبک میل کنند.

وی با بیان اینکه خوردن هندوانه و چای در هنگام سحر باعث تشنگی می‌شود، افزود: علاوه بر تشدید تشنگی خوردن این خوراکی‌ها سبب پرادراری می‌شود. اما جایگزین کردن آن‌ها با میوه‌هایی همچون آلو، به و سکنجبین با کاهو به ویژه ۲ ساعت بعد از افطار سبب رفع تشنگی در طول روزه‌داری می‌شود.

این متخصص طب سنتی خاطر نشان کرد: بیدار شدن به مدت زمان ۴۵ دقیقه قبل از سحر و خوابیدن سرشب سبب شده تا فرد کمتر خسته شود و انرژی کافی برای فعالیت در طول روز را داشته باشد و به تبع آن معده فرد دچار سنگینی نشود.

یارقلی در پاسخ به این سوال که جهت رفع بوی بد دهان چه توصیه‌ای دارید؟ عنوان کرد: خوردن رب، به و انار به اندازه یک قاشق غذاخوری و دمنوش انیسون و رازیانه به طور چشمگیری موجب کاهش بوی بد دهان در هنگام روزه‌داری می‌شود.

وی تاکید کرد: روزه‌داران بهتر است از مصرف قهوه و شکلات در زمان افطار و سحر خودداری کنند چراکه می‌تواند سبب بروز عصابنیت در برخی از افراد شود.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: استشمام بوی خیار و یا بوی سیب گلاب نیز در جهت رفع تشنگی می‌تواند موثر باشد همچنین اسپری‌های حاوی بوی خیار نیز در بازار موجود است که افراد می‌توانند آن‌ها در فضا بزنند تا مقداری از تشنگی آن‌ها کاهش یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار