کد خبر:۶۸۹۳۱۲

آمریکا حمله به اجتماع علمای افغانستان را محکوم کرد

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا حمله انتحاری به اجتماع رهبران مذهبی و علمای کابل که به نام صلح گرد هم آمده بودند را محکوم کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در بیانیه مطبوعاتی هدر نوئرت آمده است: پیش از این بمب گذاری، علمای افغانستان در فتوایی، هر گونه توجیهی برای جهاد علیه دولت افغانستان را رد کردند، مشروعیت حملات انتحاری را بر اساس قانون اسلامی مردود دانستند و از تمام طرف‌ها خواستند تا جنگ را متوقف کنند.

در این بیانیه افزوده شده است: حمله امروز، غیرنظامیان و رهبران مذهبی را مورد هدف قرار داد که برای صلح در افغانستان تلاش می‌کردند که خود، مغایرت این اقدامات با اصول اسلامی و مشروعیت مورد ادعای آن‌ها را به نمایش گذاشت.
وزارت خارجه آمریکا ادامه داده است: ایالات متحده در کنار دولت، نیرو‌های امنیتی افغانستان ایستاده است و از تلاش‌های علما برای صلح و ثبات در افغانستان حمایت می‌کند.
در این بیانیه آمده است: ما همچنان به حمایت از تلاش‌های مردم افغانستان برای دستیابی به صلح، امنیت و دموکراسی برای کشور خود متعهد هستیم.
در حمله انتحاری روز دوشنبه که در نزدیکی محل «خیمه لویه جرگه» در دانشگاه پلی تکنیک شهرکابل و علیه گردهمایی علمای علوم دینی رخ داد، ۷ تن کشته و ۹ تن دیگر زخمی شده اند.
انفجار امروز در حالی رخ داد که نزدیک به دو هزارو ۵۰۰ تن از علمای دینی افغانستان در این محل گردهم آمده بودند تا با صدور بیانیه‌ای جامع، نگاه فقهی جامعه علما را در مورد غیر شرعی بودن حملات انتحاری و حضور در جنگ‌های داخلی افغانستان را صادر کنند.
محل نشست از شب گذشته به شدت تحت تدابیر امنیتی قرار داشت و جاده‌های منتهی به آن از شب گذشته تا صبح امروز مسدود بود، این که چگونه مهاجم انتحاری خود را به نزدیکی محل ورودی نشست رسانده هنوز روشن نشده است.
طالبان پیش از این اعلام کرده بود که برای مشروعیت اقدامات خود فتوای موافق بیش از یک هزار و ۵۰۰ عالم دینی را دارد، هر چند همه آگاهان و طرف‌های درگیر در افغانستان می‌دانند که از اساس جنگ افغانستان از جنس درگیری‌های دینی نیست، بلکه تعارض منافع آمریکا و همپیمانانش با تغییرات منطقه و اعمال سیاست‌های دوگانه آن‌ها در مواجهه با تروریسم، مردم این کشور را به دردسر انداخته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار