کد خبر:۶۸۹۷
مشاور ارشد رئيس جمهور مذاکرات ژنو را سازنده و مثبت خواند
ثمره هاشمي، مشاور ارشد رئيس جمهور مذاکرات ميان کشورهاي1+5 و ايران در موضوع هسته اي و بسته هاي پيشنهادي دو طرف در ژنو را سازنده و مثبت خواند.
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، سيد مجتبي ثمره هاشمي امروز پس از نشست هيئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: مذاکراتي که صورت گرفت، مثبت، سازنده و روبه جلو و در واقع براي تعيين مداليته و نحوه ادامه مذاکرات بود.
مشاور ارشد رئيس جمهور درباره حضور نماينده آمريکا در نشست ژنو گفت: جمهوري اسلامي ايران از قبل گفته بود که در صورت رعايت انصاف و وجود شرايط عادلانه با هر کسي مذاکره ميکند.
وي ادامه داد: آمريکا نيز جزو گروه کشورهاي 1+5 است و اينکه قبلا شرکت نميکرد، جاي سئوال بود نه اينکه در حال حاضر در اين نشست شرکت کرده است.
ثمره هاشمي همچنين درباره معرفي وزير اقتصاد و اعتراض نمايندگان به تاخير در اين اعلام گفت: تا سوم مرداد براي معرفي فردي براي تصدي وزارت اقتصاد فرصت هست؛ همچنين ما با تعطيلات مجلس نيز مواجه بوديم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰