آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۰۶۶۷

افزایش ۲۰۰ هزار بشکه ای تولید نفت عربستان در هفته های اخیر/ واکنش رییس اماراتی اوپک به نامه زنگنه چه بود؟

عضو کمیسیون انرژی مجلس، گفت: عربستان در هفته های اخیر ۲۰۰ هزار بشکه تولید نفت خود را افزایش داده و سیاست محدودسازی فعلی توزیع در بازار نفت را رها کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جلال میرزایی با اشاره به همراهی برخی از کشور‌های عضو اوپک با آمریکایی‌ها برای تحریم نفتی ایران، گفت: کشور‌های عضو اوپک همانگونه که جهت گیری سیاست خارجی آن‌ها نشان می‌دهد در تصمیم گیری‌های اقتصادی خود تحت نفوذ آمریکا عمل می‌کنند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کشور‌های عضو اوپک در تصمیم گیر‌های نفتی نیز زیر نفوذ آمریکا اقدام می‌کنند، افزود: متاسفانه عربستان و امارات تقریبا بیش از دو سال است که سیاست تقابل با ایران را دنبال می‌کنند و هر اقدامی که به ضرر منافع ایران باشد را در بازار نفت انجام می‌دهند.

انتظار می‌رفت که کشور‌های عضو اوپک با توجه به اساسنامه این سازمان در برابر تحریم‌هایی که یکجانبه بوده از ایران حمایت کنند.

وی با اشاره به نامه وزیر نفت به رییس اوپک، ادامه داد: پس از نامه‌ای که زنگنه به رییس اماراتی اوپک نوشت، واکنش نامناسب آن‌ها به این نامه نشان دهنده این بود که برخی اعضای اوپک برای تقابل با ایران به صورت هماهنگ حرکت می‌کنند.


نماینده مردم ایلام، ایوان و چرداول در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: انتظار می‌رفت که کشور‌های عضو اوپک با توجه به اساسنامه این سازمان در برابر تحریم‌هایی که یک جانبه بوده از ایران حمایت کنند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه خبر رویترز به نقل از منابع آگاه برای افزایش تولید نفت توسط برخی اعضای اوپک شرایط را پیچیده کرد، تصریح کرد: این موضوع که عربستان در هفته‌های اخیر ۲۰۰ هزار بشکه تولید نفت خود را افزایش داده و سیاست محدودسازی فعلی توزیع در بازار نفت را رها کرده به دلیل پیشبرد استراتژی آمریکا در منطقه بوده که نگرانی‌هایی ایجاد کرده است. /
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۴
باچنین اوضاع واحوالی ماندن دراوپک چه سودی برای مادارد؟چگونه میتوانیم درچنین سازمانی که تبدیل به حیاط خلوت عربستان شده درکجای منافع ملی ما قرارگرفته؟این سازمان درطول تحریم های سهمگین چه حمایتی ازما که ازبنیانگذاران این سازمان هستیم بعمل آرده است؟بجز خنجر ازپشت خوردن وامروزهم شمشیرازروکشیدن کشورهای مرتجع عربی ودزدیدنسهمیه وبازارنصیبی داشتیم؟آیازمان آن نرسیده بجای دیپلماسی منفعل یا باکشورهای غیرعربی تولیدکننده نفت بلوک جدیدی تشکیل دهیم ویا ازاین سازمان خارج شویم؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار