
کشف بیش از 3 کیلوگرم «حشیش» در شادگان
فرمانده انتظامي شادگان از دستگیری یک سوادگر مرگ و کشف بیش از سه کیلو گرم مواد مخدر از نوع «حشیش» در این شهرستان خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ «علیرضا میررضائی» گفت: در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و مبارزه قاطع با فروشندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر، مأموران کلانتری 11 با انجام اقدامات اطلاعاتی، یک سوداگر مرگ را که در امر تهیه و توزیع مواد مخدر فعالیت داشت را شناسایی کردند.
وی افزود: ماموران پلیس با انجام اقدامات تخصصی محل اختفاء این فرد را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی طی یک عملیات ضربتی آن را دستگیر کردند، که در بازرسی از مخفیگاه متهم مقدار سه کیلو و 60 گرم مواد مخدر از نوع «حشیش» که به طرز ماهرانه ای جاسازی شده بود، کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی شهرستان شادگان در پایان اظهار داشت: متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی داده شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.