کد خبر:۶۹۱۴۲۱
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

تغییر طعم آب نگرانی ندارد/ عدم وجود نیترات در آب اصفهان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اگر امروز شاهد تغییر طعم و مزه آب هستیم، به دلیل استفاده از آب چاه برای شرب است؛ اما این مسئله دلیل بر ناسالم بودن آب نیست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کمال حیدری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اگر امروز شاهد تغییر طعم و مزه آب هستیم به دلیل استفاده از آب چاه برای شرب است، اما این مسئله دلیل بر ناسالم بودن آب نیست.
 
حیدری افزود: آبی که برای شرب استفاده می‌شود چه آب از چاه باشد چه آب تصفیه خانه به طور قطع تمام مواد و املاح موجود در آب طی آزمایشات مختلف و به صورت شبانه روزی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با این اطمینان که در آب شرب نیترات وجود ندارد و اگر چاهی را مشاهده کردیم که آب آن آلوده به نیترات است، به طور قطع پلمب می‌کنیم، بیان داشت: بدنبال بحران آب در اصفهان از آب چاه برای شرب استفاده می‌شود که هر چه چاه عمیق‌تر باشد به طور قطع روی مزه و طعم آب تاثیر خواهد گذاشت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: در مرکز بهداشت استان اصفهان به عنوان ناظر سلامتی آب هر روز بهداشت آب زیر نظر صد‌ها ناظر در آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی افزود: با آغاز فصل گرما یکی از دغدغه‌ها و نگرانی‌های ما بروز بیماریه‌ای واگیردار بر اثر فساد مواد غذایی است و بیشتر شاهد بروز اسهال و استفراغ هستیم.

حیدری اعلام کرد: در فصل گرما بیشتر بهداشت فردی را به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم و رعایت اصول بهداشتی در مقابل تشدید گرمای هوا به همه توصیه می‌شود.
 
تغییر طعم آب نگرانی ندارد/ عدم وجود نیترات در آب اصفهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار