
به گزارش گروه دانشگاه
خبرگزاری دانشجو، کمال حیدری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اگر امروز شاهد تغییر طعم و مزه آب هستیم به دلیل استفاده از آب چاه برای شرب است، اما این مسئله دلیل بر ناسالم بودن آب نیست.
حیدری افزود: آبی که برای شرب استفاده میشود چه آب از چاه باشد چه آب تصفیه خانه به طور قطع تمام مواد و املاح موجود در آب طی آزمایشات مختلف و به صورت شبانه روزی مورد بررسی قرار میگیرد.
وی با این اطمینان که در آب شرب نیترات وجود ندارد و اگر چاهی را مشاهده کردیم که آب آن آلوده به نیترات است، به طور قطع پلمب میکنیم، بیان داشت: بدنبال بحران آب در اصفهان از آب چاه برای شرب استفاده میشود که هر چه چاه عمیقتر باشد به طور قطع روی مزه و طعم آب تاثیر خواهد گذاشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: در مرکز بهداشت استان اصفهان به عنوان ناظر سلامتی آب هر روز بهداشت آب زیر نظر صدها ناظر در آزمایشگاهها مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: با آغاز فصل گرما یکی از دغدغهها و نگرانیهای ما بروز بیماریهای واگیردار بر اثر فساد مواد غذایی است و بیشتر شاهد بروز اسهال و استفراغ هستیم.
حیدری اعلام کرد: در فصل گرما بیشتر بهداشت فردی را به خانوادهها توصیه میکنیم و رعایت اصول بهداشتی در مقابل تشدید گرمای هوا به همه توصیه میشود.