معاون رئیس کارگروه اول IPCC گفت: اگر به روند انتشار گازهای گلخانهای ادامه دهیم، ظرف ۱۵ تا ۳۰ سال آینده همه چیز را تمام میکنیم و نمیتوانیم افزایش دمای جهان را به ۲ درجه محدود کنیم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نشست اطلاعرسانی و آموزشی هیأت بینالدولی تغییر اقلیم امروز در محل سازمان هواشناسی در تهران برگزار شد.
در این مراسم معاون رئیس کارگروه اول IPCC اظهار داشت: در همه جای دنیا تأثیرات تغییر اقلیم را مشاهده کردهایم و همه اقیانوسها، قارهها، کشورهای فقیر و غنی تحت تأثیر این موضوع قرار گرفتهاند.
ادوین الدرین ادامه داد: تأثیر این تغییر اقلیم در آبهای آشامیدنی، اقیانوسها، یخچالها، سلامت، بهداشت و اقتصاد مؤثر است.
وی با طرح این سوال که گازهای گلخانهای از کجا میآید، توضیح داد:انتشارات سوختهای فسیلی در مجموعه دادهها مشخص شدهاند، از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ میلادی گازهای گلخانهای بیشتر منتشر شد که به خاطر انتشارات دی اکسید کربن CO۲ بوده است.
معاون رئیس کارگروه اول IPCC اظهار داشت: سیاستگذاران ما به ما نشان دادند، حد افزایش دما نمیتواند ۲ درجه بیشتر باشد، از سالهای ۱۸۷۰ تا ۲۰۱۶ میزان ۵۶۵، TIC کربن تولید شده است و اگر بخواهیم آن ۲ درجه را حفظ کنیم، باید آن ۲ درجه را محدود کنیم.
معاون رئیس کارگروه اول IPCC اضافه کرد: اگر به روند انتشار گازهای گلخانهای ادامه دهیم، ظرف ۱۵ تا ۳۰ سال آینده همه چیز را تمام میکنیم و نمیتوانیم افزایش دمای جهان را به ۲ درجه محدود کنیم.
ادوین الدرین ادامه داد: اگر کاهش عمیق انتشارات گازهای گلخانهای نداشته باشیم، خشکیها بیشتر میشود.
وی بیان کرد: در این حوزه سه روش پیش روی ماست، اول آنکه گامهایی را برداریم که مقررات تغییرات در سطح فعالیتهای بشری کمتر به تغییر اقلیم منجر شود که اگر این کار را نکنیم، دما افزایش مییابد.
معاون رئیس کارگروه اول IPCC افزود: همچنین باید خود را تطبیق دهیم و گامهایی برداریم، تا تأثیرات تغییر اقلیم را کاهش دهیم، زیر هر چه دما افزایش یابد قدرت تطبیق ما کاهش مییابد.
وی تأکید کرد: اگر نتوانیم خود را با این وضع تطبیق دهیم، دچار مشکل میشویم.
معاون رئیس کارگروه اول IPCC بیان کرد: ما شواهدی داریم که انسان بر تغییر اقلیم مؤثر است و شکی در این زمینه وجود ندارد.