کد خبر:۶۹۱۷۷۲
یک مقام مسئول در راه آهن

مهلت دو ساله شرکت‌های ریلی برای نوسازی به سر رسید

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت راه‌آهن در خصوص درخواست مهلت شرکت‌های ریلی مبنی بر از رده خارج کردن واگن‌های بالای ۳۰ سال، گفت: بخش خصوصی برای انجام تعمیرات نیمه عمر واگن ۲ سال فرصت داشت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حسین عاشوری با اشاره به برنامه راه‌آهن برای خروج واگن‌های بالای ۳۰ سال از چرخه فعالیت ناوگان ریلی کشور و واکنش‌های بخش خصوصی نسبت این تصمیم در سال ۹۷ اظهار داشت: برنامه ریزی برای خروج ناوگان فرسوده از شبکه ریلی مربوط به دو سال قبل و در قالب یک برنامه زمان‌بندی پله‌کانی است.

وی افزود: در مرحله اول این برنامه‌ریزی ابتدا واگن‌های بالای ۵۰ سال، سپس واگن‌های با عمر بیش از ۴۰ سال و سر انجام واگن‌های بالای ۳۰ سال از چرخه فعالیت خارج می‌شوند.

قائم مقام مدیرعامل شرکت راه‌آهن تصریح کرد: تذاکرات لازم از زمان پیش از شروع تا مراحل مختلف زمان اجرای طرح به منظور برخورداری از آمادگی لازم به شرکت‌ها داده شد.

عاشوری خاطرنشان کرد: اعتقاد راه‌آهن، از رده خارج کردن تمام واگن‌های با عمر بالای ۳۰ سال نیست؛ بلکه همچون کشور‌های توسعه یافته انجام «تعمیرات نیمه عمر» بر روی واگن‌های دارای قابلیت چنین تعمیراتی است.

وی تاکید کرد: با انجام تعمیرات نیمه عمر، واگن ۳۰ ساله قابلیت استفاده تا ۱۲ سال دیگر را پیدا می‌کند، البته به شرطی‌که تعمیرات به طور کامل و مو به مو انجام شود.

قائم مقام مدیرعامل شرکت راه‌آهن نقطه ضعف بخش خصوصی ریلی کشور را انجام ندادن تعمیرات نیمه عمر طی این فرصت ۲ ساله عنوان کرد و گفت: برای ماندن این واگن‌ها در چرخه بهره‌برداری باید این تعمیرات انجام می‌گرفت.

عاشوری در پایان ابراز داشت: طی ماه‌های اخیر بخش خصوصی تقاضای خود مبنی بر مهلت بیشتر برای از رده خارج کردن واگن‌های با عمر بالای ۳۰ سال را به راه‌آهن ارائه کردند که این موضوع در حال بررسی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار