کد خبر:۶۹۳۲۳۶

تیم اقتصادی دولت ضعیف است و باید تغییر کند

نماینده عضو فراکسیون امید و از نمایندگان حامی دولت بر لزوم تغییر تیم اقتصادی دولت و دولتمردانی مانند نوبخت، نهاوندیان و کرباسیان تأکید کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیده حمیده زرآبادی نماینده قزوین در گفتگو با الف. و با بیان اینکه متاسفانه تیم اقتصادی دولت یا برنامه ندارند، یا هماهنگ نیستند و یا توانایی اجرای برنامه را ندارند، افزود: این تیم باید تغییر کند.
وی با اشاره به جلسه غیرعلنی مجلس گفت: در این جلسه آقای جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور درخصوص وضعیت اقتصادی کشور و گرانی‌ها صحبت کرد و برخی از نمایندگان هم نظرات خود را ارائه کردند.
وی افزود: متاسفانه دولت تاکنون از ابزار‌های خود برای کنترل بازار استفاده نکرد و تیم اقتصادی دولت ضعیف هستند. منظور از تیم اقتصادی دولت افرادی، چون محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سخنگوی دولت، نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس‌جمهور، سیف رئیس کل بانک مرکزی و مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد هستند. این تیم یا برنامه ندارند، یا هماهنگ نیستند و یا توانایی اجرای برنامه دولت را ندارند؛ بنابراین ضرورت دارد این تیم تغییر یابد.
زرآبادی گفت: درست است که در بحث گرانی عواملی، چون جو روانی تاثیرگذار است، اما متاسفانه دولت هیچ کنترلی بر بازار ندارد.
وی تصریح کرد: اینکه دولت در حال حاضر چه برنامه‌ای برای کنترل بازار دارد، مشخص نیست و دولت باید برنامه خود را اجرا کند تا آثار آن مشخص شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار