آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۳۴۵۹
در نشست خبری مطرح شد؛

پیشنهاد ایجاد رشته حکمرانی و سیاست‌پژوهی/ مرکز آموزش‌های مهارتی راه اندازی می‌شود

رئیس کمیسیون چشم‌انداز و امور نخبگان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:پیشنهاد ایجاد رشته حکمرانی و سیاست پژوهی را به وزارت علوم ارایه کردیم و در حال تدوین سرفصل‌ها هستیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،محمد ابراهیم مداحی در نشست خبری "آغاز به کار مرکز تربیت مدیران راهبردی جهادی آینده" که در پژوهشکده تحقیقات کاربردی مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد،گفت: دانشگاه‌ها توسعه کمی و به تبع آن توسعه کیفی یافته‌اند، اهداف نظام آموزش عالی را انتقال دانش (آموزش)، تولید دانش (پژوهش) و تجاری‌سازی است و تجاری‌سازی دانش باید به افزایش سطح رفاه مردم منجر شود؛ دانشگاه‌های ما در مورد اول و دوم خوب عمل کرده‌اند، اما مورد سوم نیاز به جای کار بیشتری دارد.

رئیس کمیسیون چشم‌انداز و امور نخبگان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، آموزش برای آموزش و صرف انتقال دانش به نسل‌های بعد را کافی ندانست و تاکید کرد: آموزش باید برای کف جامعه و به جهت کاربرد آن مورد توجه قرار گیرد.

مداحی گفت: مجموعه‌ای که در مجمع تشخیص مصلحت نظام هست و نهاد جهاد دانشگاهی به این فهم مشترک رسیدند که از ظرفیت‌های خود برای ایجاد هم‌افزایی در این حوزه استفاده کنند.

رئیس کمیسیون چشم‌انداز و امور نخبگان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام این مجمع را یک نهاد کارشناسی و دارای ۱۱ کمیسیون معرفی کرد و افزود: این مجمع با تجربه ۲۴ ساله خود در این حوزه امروز بعد از سال‌ها سیاست‌گذاری، به نقطه کفایت رسیده است تا در مسیر اجراسازی سیاست‌ها و سیاست‌پژوهی گام بردارد.

وی با بیان اینکه ما مسؤول تربیت مدیران راهبردی در کشور هستیم، یکی از معضلات را نبود اتصال بین مراکز و قوای مختلف کشور عنوان و خاطرنشان کرد: علی‌رغم وجود این معضل، علم و تخصص و تجربه راه خود را پیش می‌برد و ضمانت اجرایی شدن این‌ها تنها گذشت زمان است.

رئیس کمیسیون چشم‌انداز و امور نخبگان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، همچنین از تدارک این کمیسیون برای ایجاد رشته حکمرانی و سیاست‌پژوهی و پیشنهاد آن به شورای گسترش آموزش عالی خبر داد و گفت: فعالیت‌های ما در این زمینه در آینده نه چندان دور گسترش پیدا خواهد کرد.

همچنین، سید سعید هاشمی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی در این نشست توضیح داد: بیش از چهار میلیون دانشجو در کشور مشغول به تحصیل هستند و پنج برابر دنیا فارغ‌التحصیل رشته مهندسی داریم. ما متوجه وجود خلأ جدی در آموزش‌های مهارتی شده‌ایم؛ ایجاد یک سازمان آموزش‌های مهارتی پیشرفته را در دستور کار خود قرار داده‌ایم و قرار است که این سازمان در مهرماه راه‌اندازی شود.

هاشمی راه‌اندازی مرکز تربیت مدیران راهبردی جهادی آینده را شدیدا مورد نیاز دانست و ضمن اشاره به فعالیت‌های مشابهی که با همکاری مجموعه نفت و آموزش و پرورش صورت گرفته است، افزود: از طریق همکاری با مجموعه‌های فوق آموزش‌های مبتنی بر شایسته سالاری را جلو برده‌ایم.

وی با تاکید بر لزوم پیاده‌سازی تفکر راهبردی به‌ویژه در سطح مدیران ارشد، خاطرنشان کرد: این مرکز بر اساس مصوبه شورای عالی اداری در انتخاب مدیران حرفه‌ای با همکاری مرکز کمیسیون چشم انداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام و جهاد دانشگاهی شکل گرفت.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی با اعلام اینکه دوره‌های مرکز فوق در سه سطح "مقدماتی"، "متوسطه" و "پیشرفته" برگزار می‌شود، ابراز امیدواری کرد تا مدیران کنونی نیز بتوانند با شرکت در این دوره‌ها پروژه‌های مسئله دار و دشوار خود را حل و فصل کنند.

هاشمی در پایان خاطر نشان کرد:با توجه به وجود شبکه گسترده در کشور امیدواریم که بتوانیم با پیگیری این دوره‌ها حاکمیت تفکر استراتژیک را در سطوح مختلف مدیریتی پیاده کنیم.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار