آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۴۷۵۲
ابطحی:

دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران به رشته‌های کوتاه مدت وارد می‌شود

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: یکی از برنامه‌های ما در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران این است که به تدریج از دکترای حرفه‌ای خارج شده و به رشته‌های کوتاه‌مدت ورود کنیم که این موضوع در حال بررسی است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، سیدعلی ابطحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به ادغام دانشکده‌های علوم دارویی و دندان‌پزشکی در واحد علوم پزشکی تهران گفت: زمانی که من به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران منصوب شدم، ۸ دانشکده این واحد به صورت مجمع‌الجزایری عمل می‌کردند که نیازمند تصمیم‌گیری قاطع بود.

وی افزود: جای تاسف داشت که واحد علوم پزشکی تهران با بیش از ۳۰ سال فعالیت، سال گذشته موفق به راه‌اندازی رشته دستیاری شد، چراکه این دانشگاه را به عنوان یک واحد می‌شناختند، اما اکنون با ایجاد دانشکده‌های علوم دارویی، دندان‌پزشکی، علوم و فنون نوین، شیمی دارویی، پرستاری، بهداشت، پیراپزشکی و پزشکی، این دانشگاه جایگاه خود را یافته است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران افزود: زمانی که موضوع ادغام این سه واحد دانشگاهی مطرح شد، نگرانی شدیدی بین اعضای هیات علمی، کارکنان و خانواده آن‌ها و دانشجویان به وجود آمد و همه نگران بودند که چه اتفاقی خواهد افتاد و اختیار سازمانی کارکنان کاهش پیدا می‌کند، اما با اعتمادسازی که ایجاد شد، توانستیم این نگرانی‌ها را از بین ببریم و این تجمیع در کمال آرامش انجام شد.

ابطحی گفت: اکنون در میانه برنامه استراتژیک ششم دانشگاه آزاد اسلامی قرار داریم و تلاش داریم با یک خودارزیابی، بررسی کنیم که تا سال گذشته چه میزان از برنامه انحراف داشته‌ایم تا بتوانیم در باقی راه، کسری‌ها را جبران کرده و براساس برنامه ششم حرکت کنیم.

وی تاکید کرد: یکی از برنامه‌های ما در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران این است که به تدریج از دکترای حرفه‌ای خارج شده و به رشته‌های کوتاه‌مدت ورود کنیم که این موضوع در حال بررسی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، برنامه‌ریزی برای پذیرش دانشجویان خارجی، برگزاری شورای دانشگاه و شورای محلی (متشکل از شهردار منطقه، شهردار ناحیه، فرمانده نیروی انتظامی منطقه، فرمانده بسیج ناحیه و...) در دانشکده‌ها و بیمارستان‌های این دانشگاه و... را از برنامه‌های آینده این دانشگاه عنوان کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار