کد خبر:۶۹۵۶۲۵

ساعات کار مهدهای کودک هم تغییر کرد

مدیرکل دفتر کودک و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور از تغییر ساعات کار مهدکودک های استان تهران تا پایان تیرماه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد نفریه گفت: با توجه به بخشنامه استانداری تهران مبنی بر تغییر ساعت ادارات دولتی در این استان، جهت رفاه حال والدین و فرزندانشان، ساعات کاری مهد‌ها هم تغییر می‌کند.

وی افزود: برهمین اساس مدیران مهد‌های کودک استان تهران از شنبه مورخ ۱۶ تیرماه ساعت پذیرش کودکان تحت نظارت را به ۶ صبح تغییر می‌دهند.

مدیرکل دفتر کودک و نوجوان بهزیستی کشور گفت: بیشتر مهد‌های کودک در کشور، چه در روستا‌ها و چه در شهر‌ها توسط بخش خصوصی مدیریت می‌شوند و هم اکنون تنها یک درصد مهدکودک دولتی در کشور داریم به همین دلیل نظارت و ارائه مفاهیم آموزشی به صورت دقیق باید انجام شود.

نفریه تصریح کرد: ۱۶ هزار مهد کودک در سراسر کشور فعال است و ۱۲۰ هزار مربی و مدیر در این مهد‌ها بر ۵ محور تغذیه، بهداشت، امنیت، نگهداری و آموزش در حال خدمت هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۲
هیچ برنامه مفیدی در مهد کودکها اجرا نمیشود فقط کلاس رقص خوبی دارد، برخی هم که با رویکرد قرانی هستند فقط رقص رو ندارند و گاها یکی دو تا شعر یاد می دهند
3
2
پربازدیدترین آخرین اخبار