کد خبر:۷۱۶۲۹۰

بخشنامه الزام مهد‌های کودک به داشتن بیمه حوادث و مسئولیت صادر شد

از سوی معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بخشنامه بیمه حوادث و مسئولیت مهد‌های کودک به استان‌ها ابلاغ شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در این بخشنامه آمده است: امروزه در اختیار داشتن سیستم خدمات بیمه‌ای مناسب موجب ارائه خدمات اجتماعی مطلوبتر می‌شود، به ویژه انکه فعالیت و اقدامات مراقبتی، آموزشی و پرورشی درمهد‌های کودک به دلیل ویژگی‌های خاص گروه سنی کودکان همراه با مخاطرات احتمالی فراوانی است و هزینه‌های جانبی زیادی را می‌طلبد که تدوین راهکاری مطمئن برای پاسخگویی و جبران خسارت احتمالی وارده ضروری است بنابراین انعقاد قرارداد بیمه حوادث و مسئولیت برای ارائه خدمت به کودکان، پرسنل مهد‌های کودک و حتی ساختمان در مواقع بروز حوادث احتمالی از ضروریات فعـــالیت مهد‌های کودک است و همچنین به منظور تمرکز زدایی و رفع موانع در انتخاب شرکت‌های بیمه‌ای (بیمه گر) فعال، شایسته و دارای عملکرد مناسب و قابل قبول در سطح استان، مقرر شد همانند سال گذشته موسسین مهد‌های کودک با در نظر گرفتن صرفه و صلاح کودکان، والدین و مهد‌های کودک نسبت به بیمه حوادث و مسئولیت مهد‌های کودک اقدام نمایند که به منظور رفاه حال مهد‌های کودک و همکاران استانی مواردی که می‌تواند در انتخاب شرکت بیمه‌ای و مفاد بیمه نامه منعقده رهگشای مهد‌های کودک باشد ارائه می‌شود:

۱. شایسته است مهد‌های کودک شرکت‌های بیمه‌ای مختلف را درسطح استان مورد بررسی کامل قرار داده و با اطلاع از ضوابط و شرایط مورد نظر طرفین و این که حداکثر خدمات را درقبال حداقل دریافت حق بیمه انجام دهند نسبت به بیمه حوادث و مسئولیت اقدام نمایند.
۲. در انتخاب شرکت بیمه‌ای (بیمه گر) به حسن شهرت شرکت بیمه‌ای و عملکرد آن در پرداخت سریع و به موقع مبلغ جبران خسارت توجه و عنایت داشته باشند.
۳. شرکت بیمه گری انتخاب گردد که حوادث احتمالی در خارج از مهدکودک و اردو‌ها را نیز تحت پوشش قرار دهد.
۴. رعایت حداکثر تعهد بیمه گر برای فوت و نقص عضو هرنفر در هر حادثه مطابق با دیه تعیین شده از سوی قوه قضائیه در ماه‌های عادی و حرام (مبلغ دیه برای ماه‌های عادی و حرام کاملا در قرارداد بیمه گذار و بیمه گرمشخص باشد).
۵. تعیین سقف حداکثر پرداخت فوت و نقص عضو برای هر کودک
۶. عدم تعیین سقف حداکثر پرداخت فوت و نقص عضو در طول بیمه نامه
۷. پوشش پرداخت خسارت بدون رای دادگاه
۸. کلیه پرسنل مهدکودک تحت پوشش بیمه مسئولیت کارفرما قرار گیرند.
۹. با عنایت به ورود و خروج کودکان در طول سال، سعی گردد بیمه نامه فاقد نام کودکان بوده و تعداد کودکان بیمه شده هر مهدکودک حداقل با ظرفیت درج شده در پروانه فعالیت مهدکودک مطابقت داشته باشد.
۱۰. حداکثر تعهد بیمه گر برای هزینه پزشکی هر نفر در هر حادثه (بیمه مسئولیت) مشخص باشد.
۱۱. به مهد‌های کودک توصیه گردد جهت جبران خسارات احتمالی در زمان بروز حوادث غیرمترقبه نظیر آتش سوزی، انفجار، زلزله، سیل و غیره... حتی الامکان ساختمان مهدکودک را نیز در قبال حوادث فوق بیمه نمایند.
بدیهی است تمامی مهد‌های کودک ملزم به داشتن بیمه نامه حوادث و مسئولیت می‌باشند و در نظارت‌ها و بازدید کارشناسان از مهد‌های کودک داشتن بیمه نامه حوادث و مسئولیت و ارائه آن به کارشناسان ضروری بوده و باید مورد توجه و عنایت همکاران محترم قرار گیرد، ولی در انتخاب شرکت بیمه‌ای طرف قرار داد هیچگونه الزامی از سوی بهزیستی استان‌ها و یا کانون توسعه وهمیاری مهد‌های کودک استان وجود ندارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار