آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۶۹۴۸
کدام شهر، کدام دانشگاه؟

کنکوری‌ها؛ استراحت تمام/ چقدر برای انتخاب رشته آماده‌اید؟

کاش این رشته را انتخاب نمی‌کردم، کاش در دانشگاه دیگر تحصیل می‌کردم و ده‌ها ای کاش‌ دیگر جملاتی است که هر کدام از ما بار‌ها آن را شنیده‌ایم و بودند افرادی که حسرت روز انتخاب رشته را می‌خورند، حسرتی که دیگر فایده‌ای ندارد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پس از پایان بزرگترین ماراتن یک نوجوان ۱۷_۱۸ ساله، نوبت به یک انتخاب آگاهانه است، انتخابی که او را به آرزوهایش برساند و بتواند آینده شغلی او را تضمین کند.


نیمه دوم مردادماه با نزدیک شدن به زمان اعلام نتایج کنکور، بازار سایت‌ها و مراکز مشاوره داغ می‌شود که داوطلب را ضمن حضور در همایش‌، به مشاوره دعوت می‌کنند. استفاده درست از این مشورت‌ها که با استفاده از تجربیات سال‌های گذشته است، می‌تواند برای دانش‌آموزان دیروز موثر باشد؛ اما کافی نیست. داوطلبان باید استعدادها، علایق و شرایط خانوادگی خود را نیز در این انتخاب مدنظر قرار دهند.

 

کدام شهر، کدام دانشگاه؟ کنکوری‌ها؛ استراحت تمام/ چقدر برای انتخاب رشته آماده‌اید؟

 

در این میان نقش والدین در هدایت تحصیلی درست، گاهی مسیر زندگی داوطلب را تغییر می دهد. متاسفانه عدم آگاهی برخی والدین در راستای هدایت تحصیلی دانش آموزان وعلاقه آنان به استخدام فرزندانشان در شغل‌های اداری و دولتی، موجب عدم کارآفرینی و اشتغال‌زایی در کشور و مخصوصا استان شده است و اگر نتوانیم در این زمینه درست عمل کنیم، فرد در آینده دچار آسیب و سردرگمی می شود.

 

«کاش این رشته را انتخاب نمی کردم، کاش در دانشگاه دیگر تحصیل می کردم، به اصرار خانواده ام این رشته را انتخاب کردم» و ده‌ها ای کاش دیگر، جملاتی است که هر کدام از ما بارها و بارها آن را شنیده ایم و دانش‌آموزان و یا دانشجویان و حتی بزرگسالانی که حسرت روز انتخاب رشته را می‌خورند، حسرتی که دیگر فایده‌ای ندارد.

کدام شهر، کدام دانشگاه؟ کنکوری‌ها؛ استراحت تمام/ چقدر برای انتخاب رشته آماده‌اید؟

 

شناخت از رشته‌های مختلف، دانشگاه‌های شهر‌های مختلف، امکانات رفاهی دانشگاه همچون خوابگاه و همچنین بعد مسافت دانشگاه مدنظر تا شهر محل زندگی داوطلب، از نکات بسیار مهم برای انتخاب رشته است؛ هرچند سازمان سنجش با استانی، قطبی و کشوری کردن رشته‌ها، شانس قبولی در استان خود و یا استان‌های همجوار را برای داوطلبان زیاد کرده، اما انتخاب دانشگاه در استان دیگر نیازمند بررسی موارد مهمی همچون خوابگاه، موقعیت اقلیمی و حتی گاهی آسیب‌های اجتماعی آن شهر می‌باشد.

 

دانشجویان آینده نباید خود را از تحصیل در شهرهای دیگر محروم کنند؛ اما حتما برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی باید دقت بیشتری در انتخاب شهرها داشته باشند و صرف انتخاب رشته مورد علاقه، ولو در شهری با کیلومترها فاصله با محل زندگی درست نیست.

کدام شهر، کدام دانشگاه؟ کنکوری‌ها؛ استراحت تمام/ چقدر برای انتخاب رشته آماده‌اید؟

 

خبرگزاری دانشجو در نظر دارد در چند روز آینده در سلسله گزارش‌هایی به معرفی کامل از دانشگاه‌های مهم شهرهای مختلف بپردازد تا دانشجویان آینده با آگاهی بیشتری، آینده شغلی خود را تضمین کنند. در این گزارش‌ها رشته‌های تحصیلی، سرانه آموزشی، ورزشی، رفاهی، خوابگاهی و ورزشی دانشگاه‌ها همراه با معرفی کانون‌ها و تشکلهای فعال در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار