گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-حسین اکبری؛* چند روز قبل و به مناسبت روز دختر برنامهای با حضور دختران کودک و خانواده هایشان در بجنورد برگزار شد که در بخشی از این مراسم یک روحانی برای آموزش مسائل دینی از جمله اینکه چه افرادی محرم و چه افرادی نامحرم دختران هستند، از آنها سئوالاتی می پرسد و دختران پاسخ میدهند و پس از آن این روحانی میگوید پاسخشان صحیح بوده یا خیر؛ سپس پاسخ صحیح را در مراسم می گوید.
در این مراسم فردی از بخشی از مراسم فیلمبرداری کرده و برای مسیح علینژاد، خبرنگار ضد انقلاب و خارج نشین میفرستد و او نیز تحت عنوان کودک آزاری این فیلم را در اینستاگرام خود منتشر میکند.
در این فیلم منتشر شده، روحانی از دختران می پرسد که آیا دکتر محرم افراد است یا نیست؟ و پس از این که تعدادی از دختران نظرشان را گفتند، روحانی پاسخ صحیح که عدم محرمیت دکتر است را میگوید.
حال مسیح علینژاد که خود بارها از روابط نامشروع خود گفته بود، از این فیلم، کودک آزاری را برداشت کرده است. یقینا آموزش مسائل دینی به کودکان نه تنها کودک آزاری نبوده؛ بلکه امری بسیار مفید است. از طرفی افرادی که این عمل را کودک آزاری مینامند، در قبال آموزشهای جنسی که در سند ۲۰۳۰ برای خردسالان آمده چه واکنشی نشان میدهند؟