کد خبر:۶۹۹۰۳۷
فلاحت‌پیشه:

مقامات ایران در میدان ترامپ و پمپئو بازی نمی‌کنند

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: مقامات جمهوری اسلامی ایران پاسخ اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا را در عرصه مبارزه با فساد و ایجاد وحدت و توسعه اقتصادی می‌دهد و در میدان افراطی‌گری اقای ترامپ بازی نمی‌کنند.
مقامات ایران در میدان ترامپ و پمپئو بازی نمی‌کنند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضع‌گیری‌های اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران گفت: مقامات جمهوری اسلامی در میدان افراطی‌گری آقای ترامپ و پمپئو بازی نمی‌کنند ما در شرایط کنونی پاسخ آمریکا را در انسجام ملی به شکل‌گیری سیاست‌های مصون‌ساز کشور در حوزه‌های اقتصادی می‌دهیم.

وی افزود: ما امروز با وحدت و مدیریت کلان خوب و مقابله جدی با فساد از شرایط بوجود آمده برای کشور برای احیای اقتصاد ملی خودمان استفاده می‌کنیم و وارد فضای افراطی‌گری ترامپ نمی‌شویم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: ترامپ کسی است که در عرض یک ماه از توهین به تعریف و تمجید از رهبر کره شمالی تغییر جهت داد و نیز کسی است که مواضع‌اش در قبال آلمان در عرض ۲۴ ساعت چند بار تغییر کرد.

فلاحت‌پیشه در پایان خاطرنشان کرد: یکی از برگ‌های برنده جمهوری اسلامی ایران ثبات در طی سیاست خارجی است و وارد شطرنج بی‌ثبات و پر از دست‌انداز رئیس‌جمهور آمریکا نخواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار