آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۱۶۵

پلیس فروش این اسباب بازی را ممنوع کرد

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از ممنوعیت فروش اسباب بازی‌های شبه سلاح در فروشگاه‌ها خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی درباره فروش اسباب بازی‌ها و اقلام شبیه به هفت تیر و ... در فروشگاه‌ها اظهارکرد: خوشبختانه در این زمینه هماهنگی خوبی میان پلیس و اصناف وجود دارد و اصناف به این مساله و شبه سلاح‌هایی که استفاده از آن‌ها خلاف است واقف هستند.

وی با بیان اینکه برخی از این وسایل ممکن است سبب شود تا شهروندان در روبه رو شدن با افراد زورگیر دچار اشتباه شده و گمان کنند که سلاح واقعی است، گفت: اصناف آگاه هستند و این موارد به واحد‌های صنفی نیز اطلاع داده شده است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ افزود: اگر این قبیل سلاح‌ها در مغازه‌ای باشد، خلاف قانون و جرم است و طبیعتا اگر پلیس نیز از وجود آن‌ها با خبر شود، برابر قانون با این تخلف برخورد خواهد شد.

رحیمی در پایان با اشاره به ارتباط خوب میان پلیس و اصناف اظهارکرد: ارتباط تنگاتنگ میان پلیس با اصناف است و من از همکاری اصناف تشکر می‌کنم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار