تخفیف ۵۰ درصدی اقامت بازنشستگان در هتل‌های ایرانگردی
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۷۲۹
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور خبر داد

تخفیف ۵۰ درصدی اقامت بازنشستگان در هتل‌های ایرانگردی

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: بازنشستگان و خانواده‌هایشان می‌توانند از تخفیف ۵۰ درصدی اقامت در هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی استفاده کنند.
تخفیف ۵۰ درصدی اقامت بازنشستگان در هتل‌های ایرانگردی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جمشید تقی زاده گفت: ارائه تسهیلات سفر برای بازنشستگان یکی از برنامه های این صندوق است.

وی گفت: هر سال به 200 هزار نفر از بازنشستگان تسهیلات سفرهای سیاحتی و زیارتی پرداخت می شود. 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری  افزود: بازنشستگان و خانواده های آنان می توانند از تخفیف 50 درصدی اسکان در هتل های ایرانگردی و جهانگردی برخوردار شوند.

تقی زاده ادامه داد: پرداخت وام ضروری 5 میلیون تومانی به بازنشستگان از مهر امسال آغاز می شود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری  تصریح کرد: این تسهیلات برای 400 هزار بازنشسته با کارمزد 4 درصد در اقساط 36 ماهه پرداخت می شود.

وی گفت: صندوق بازنشستگی کشوری اقدامات ویژه ای از جمله تشکیل دبیرخانه صندوق بازنشستگی کشورهای آسیایی را در دستور کار خود قرار داده است.

تقی زاده افزود: صندوق بازنشستگی دومین بنگاه اقتصادی کشور است که یک میلیون و 400 هزار بازنشسته را زیر پوشش دارد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار