ارتقاي فرهنگ مطالعه منجر به کاهش آسيب هاي اجتماعي مي شود
دکتر خوش گفتار در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در قم، در حاشيه بازديد خود از کتابخانه عمومي آيت الله خامنه اي قم گفت: پر شدن اوقات فراغت افراد به خصوص جوانان با کتابخواني، زمينه هاي ارتکاب بزه را از بين مي برد.
وي کتاب و کتابخواني را يکي از مهمترين فعاليت ها در عرصه توسعه اجتماعي و ارتقاي سطح دانش عمومي برشمرد و افزود: افزايش مطالعه با ارتقاي آگاهي و مهارت هاي زندگي و بالابردن قوه تحليل افراد در مورد نتايج اعمال و کارکردهايشان باعث کاهش آسيب هاي اجتماعي مي شود.
خوش گفتار ضمن ابراز خرسندي از رشد چشمگير کتاب و کتابخواني در سطح استان قم گفت: رشد کتاب و کتابخواني در سال گذشته مثبت بوده و اين حاکي از مديريت صحيح و بهره برداري بهينه از امکانات و منابع انساني موجود مي باشد، البته طرح هاي متعدد اجرا شده نيز در اين موضوع نقش اساسي داشته است.
مديرکل دفتر امور اجتماعي و شوراهاي استانداري قم بيان داشت: براي گسترش فرهنگ کتابخواني بايد به حوزه هاي نرم افزاري و سخت افزاري به طور همزمان توجه کرد./انتهاي پيام/