کد خبر:۷۰۱۵۹۷
امروز در صحن علنی:

مجلس با «مسکوت‌ماندن دو ماهه طرح اصلاح قانون کنکور ایثارگران» مخالفت کرد

نمایندگان مجلس با مسکوت ماندن طرح اصلاح سهمیه بندی کنکور ایثارگران مندرج در قانون برنامه ششم توسعه مخالفت کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۴ مرداد) مجلس شورای اسلامی در موافقت با مسکوت ماندن دوماهه طرح اصلاح بند (الف) ماده ۹۰ قانون برنامه ششم توسعه گفت: در حال حاضر اولویت‌های کشور مباحث اقتصادی است، کنکوری‌ها امسال براساس قانون و قاعده‌ای که ما در برنامه ششم توسعه تدوین کرده ایم، درس خوانده، در کنکور ثبت نام کرده و در حال حاضر تعیین رشته می‌کنند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: در این شرایط اگر بخواهیم قانون را اصلاح کنیم و سیستم امروز تعیین رشته در کنکور را تغییر دهیم، نظام فکری جوانان را مختل می‌کنیم.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاداتی که به مجلس می‌شود، اظهار داشت: خانواده‌ها می‌گویند آیا مجلس کار دیگری ندارد که مدام در قوانین دست می‌برد. آن‌ها حق دارند، در شرایطی که قرار است تعیین رشته کنند مجلس به دنبال تغییر در سهمیه بندی ایثارگران است.

وی ادامه داد: ترامپ را بی عقل و توافق با او را غیرقابل اعتماد می‌دانیم، قیاس مع الفارغ است، اما چگونه مردم به قوانین مجلس اعتماد کنند در شرایطی که هر بار نمایندگان آن را تغییر می‌دهند. به جوانان رحم کنید، به اندازه کافی نظام فکری آن‌ها را برهم ریخته اید، اصلاح سهمیه بندی ایثارگران در کنکور را به دو ماه بعد موکول کنید تا شرایط جدید برای ثبت نام سال آینده ایجاد شود.

رحیمی جهان آبادی در مخالفت با مسکوت ماندن اصلاح سهمیه ایثارگران در کنکور بیان داشت: سرنوشت علمی کشور در انتظار این تغییرات است، اینکه افراد متخصص برای پزشکی و مهندسی انتخاب شوند، بسیار مهم است و این ایده که با امتیازات منفی افراد در دانشگاه‌ها قبول شوند را نمی‌پذیریم.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ادامه داد: باید دایره انتخاب برای جانبازان گسترش یابد، اینکه افراد بر اساس درصد ایثارگری انتخاب رشته کنند، رویه درستی نیست و به نفع کشور نخواهد بود.

وی گفت: همه طرفدار و مدیون خانواده ایثارگران هستیم، اما چرا سهمیه بندی برای گروه‌های خاص در نظر بگیریم، این کار در هیچ جای جهان جایز نیست، باید اجازه دهیم خانواده ایثارگران با هر درصد جانبازی امتیاز لازم را داشته باشند، در عین حال حق کسانی که سهمیه ایثارگران ندارند نیز ضایع نشود.

طبق گزارش خانه ملت نمایندگان مجلس پس از استماع نظرات نمایندگان موافق و مخالف مسکوت ماندن طرح یک فوریتی اصلاح بند (الف) ماده ۹۰ قانون برنامه ششم توسعه، با این پیشنهاد با ۸۰ رأی موافق، ۱۰۳ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۴ نماینده حاضر در صحن مخالفت کردند و صحن علنی وارد جزئیات طرح مذکور شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار