آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۲۲۵۹
قابل توجه دانشجویان؛

طرح «همراه لبیک» ویژه پذیرفته نشدگان در قرعه کشی عتبات دانشگاهیان برگزار می‌شود

با توجه به استقبال دانشگاهیان از ثبت نام نوزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان و به منظور ایجاد فرصتی دیگر برای جاماندگان زیارت کربلا، ستاد عتبات دانشگاهیان بنا دارد مسابقه‌ای را به این منظور در صفحه اینستاگرام لبیک برگزار کند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،با توجه به استقبال دانشگاهیان از ثبت نام نوزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان و به منظور ایجاد فرصتی دیگر برای جاماندگان زیارت کربلا، ستاد بنا دارد مسابقه‌ای را به این منظور در صفحه اینستاگرام لبیک برگزار نماید.

در این طرح، برندگان قرعه کشی عتبات عالیات و کسانی که در قرعه کشی انتخاب نشده اند، می‌توانند شرکت کنند. علاقمندان همراهی در این طرح، ابتدا باید ۱۴ نفر را به صفحه لبیک در اینستاگرام دعوت کنند و همچنین یک پست با موضوع امام حسین (ع) و حرم در صفحه شخصی خود ارسال نموده و لبیک را در آن تگ کنند و در انتها نام و نام خانوادگی خود را به شماره پیامکی ۳۰۰۰۰۴۲۵ ارسال کنند.

هدیه ویژه «طرح همراه لبیک» برای کسانی که در قرعه کشی انتخاب نشده اند، سهمیه عتبات عالیات و زائرین دانشگاهی که به عنوان زائر اصلی یا ذخیره انتخاب شده اند نیز هدایای فرهنگی خواهد بود.

امید است شرکت کنندگان در این طرح که به منظور ترویج فرهنگ زیارت در بین دانشگاهیان کشور انجام می‌شود با مجموعه ستاد همراه شوند و از برکات معنوی آن نیز بهره‌مند گردند.

گفتنی است؛ این طرح از امروز ۱۶ مرداد ماه آغاز می‌شود و تا ۱ شهریورماه ادامه خواهد داشت و سپس برندگان آن از سایت و صفحه اینستاگرام لبیک معرفی خواهند شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار