کد خبر:۷۰۴۳۹۴

مشارکت ۸۰۰۰ نیروی آلمانی در بزرگ‌ترین رزمایش ناتو پس از جنگ سرد

ناتو اعلام کرده که آلمان با بیشترین نیرو و تجهیزات در رزمایش «نیزه سه شاخه» که قرار است با حضور ۴۰ هزار نیروی نظامی در نروژ و در اکتبر سال جاری میلادی برگزار شود، حضور دارد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه خبری دویچه وله، سفرای ناتو در مه گذشته درباره برگزاری این رزمایش در نزدیکی مرز‌های روسیه، مسکو را نیز مطلع کرده‌اند. نروژ میزبان این رزمایش است و ۸۰۰۰ نیروی آلمانی در آن مشارکت خواهتد داشت.

ناتو تایید کرده که این رزمایش هوایی، دریایی و زمینی قرار است طی دو هفته و از ۲۵ اکتبر برگزار شود. در این رزمایش اعضای ناتو به علاوه فنلاند و سوئد نیز حضور دارند.

گفته می‌شود که این بزرگترین مانور نظامی ناتو از زمان پایان جنگ سرد باشد و بالاترین حضور نظامی آلمان در یک مانور نیز هست.

نروژ و روسیه قریب به ۲۰۰ کیلومتر مزر زمینی و دریایی دارند که در سراسر دریای برنت و اقیانوس شمالگان گسترده شده است.

از سال گذشته میلادی، ۲۸ عضو ناتو چندین مورد رزمایش کوچک و بزرگ در لهستان و در کشور‌های حوزه بالتیک شامل استونی، لتونی و لیتوانی برگزار کرده‌اند که در واکنش به الحاق شبه جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ به روسیه است.

در همین حال، ایرینا نوواکووا، سخنگوی ناتو گفته است که هدف از استقرار ۱۲۰ هواپیما، ۷۰ ناو و ۱۰ هزار خودروی نظامی در رزمایش ماه اکتبر، قرار دادن توانایی ائتلاف در بوته آزمایش برای انجام عملیات مشترک و دفاع از مردم و قلمروهاست.

وی ادامه داد، آلمان با بیشترین نیرو و تجهیزات در این رزمایش در کنار متحدان اصلی شامل آمریکا، کانادا و ایتالیا حضور دارد. آلمان یکی از اصلی‌ترین شرکت کنندگان در رزمایش مذکور در ۲۰۱۵ هم بود که در آن زمان ۳۰۰۰ نیروی خود را در آن شرکت داد.

یکی از سخنگو‌های وزارت دفاع آلمان گفته است "نیروی واکنش سریع ناتو" که از سال آتی میلادی توسط تیپ نهم زرهی آلمان مستقر در مونستر رهبری خواهد شد، در مرکز توجه رزمایش اکتبر است. گفته شده دلیل مشارکت بالا آلمان هم همین نقش رهبری نیرو‌های واکنش سریع باشد.

براساس گزارش‌های مقام‌های نروژی، رزمایش اصلی شامل فعالیت‌های پیشرفته در داخل و حوالی آب‌های ایسلند در اواسط اکتبر برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار