به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهدی طوبایی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران گفت:از این تعداد شاپرک۳۹۶ کد ملی و شرکتهای پایانه های فرروش(PSP)۴۴۹ درگاه را به در قالب فهرست سیاه معرفی و مسدود کردند.
وی با یادآوری اینکه به موازات برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال که تخلفاتی چون شرط بندی و قمار افزوده شد، فرایند نظارتی شاپرک هم تقویت شد که در مجموع ۱۴۳۸ درگاه با رفتار غیرمتعارف شناسایی و ۱۳۰۰ درگاه آن را مسدود کرد که از این تعداد ۳۹۶ کدملی را در سامانه در فهرست سیاه قرار داد.
این مقام مسئول نظارت بر عملکرد شرکتهای پیاسپی را از جمله اولویتهای شاپرک به عنوان بازوی نظارتی بانک مرکزی در حوزه پرداخت الکترونیک دانست و گفت: یکی از مواردی که از سوی شاپرک در نظارت بر عملکرد شرکتهای پرداخت مورد توجه ویژه قرار دارد، شفافیت در نوع فعالیت پذیرندگان اعم از پذیرندگان کارتخوان و پرداخت اینترنتی است.
طوبایی خاطرنشان کرد: بنا بر مستندات نظارتی شاپرک، شرکتهای پیاسپی موظفند نوع فعالیت متقاضی هر نوع درگاه پرداخت را به صورت شفاف و قطعی اطلاع یابند و علاوه بر این به صورت دورهای بر تطابق فعالیت اعلام شده از سوی متقاضی درگاه با فعالیتی که پس از دریافت درگاه به آن مشغول است، نظارت داشته باشند و با هرگونه عدم تطابق در رسته فعالیت برخورد کنند.
سرپرست معاونت توسعه و نظارت شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت تصریح کرد: علاوه بر این شرکت شاپرک در صورت اهمال یا غفلت شرکتهای پیاسپی در برخورد با تخلف پذیرندگان از رسته و فعالیت اعلامی، میتواند نسبت به مسدود کردن درگاه پذیرنده متخلف اقدام کند.
پارسال۷۲۴ درگاه متخلف مسدود شد
شاپرک در در جریان وظایف نظارتی خود با سایر نهادهای مرتبط از جمله پلیس فتا، دادستانی کشور و بانکمرکزی همکاری لازم و تنگاتنگی دارد و از تمام ظرفیت خود برای مسدودسازی راههای سوءاستفاده از ابزارهای پرداخت الکترونیک کشور بهره میبرد.