کد خبر:۷۰۵۹۹۵
خجسته:

کرباسیان از عهده مدیریت کشتی اقتصادی کشور بر نیامد/ ارزش پول ملی از نصف کمتر شده است

عضو هیئت رییسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به نحوه مدیریت وزیر امور اقتصادی و دارایی انتقاد کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امیر خجسته درباره استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی، گفت: شرایط فعلی اقتصادی کشور به ویژه حوزه ارز که از ۳ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده و مردم را تحت فشار قرار داده یکی از دلایل اصلی استیضاح کرباسیان است.

عضو هیئت رییسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، افزود: ارزش پول ملی نصف شده و از نصف نیز پایین‌تر آمده است، بنابراین مردم عصبانی و گرفتار هستند و نمی‌توانند فشار سنگین اقتصادی را در شرایط کنونی تحمل کنند.

هیچ نظارت و کنترلی بر بازار‌های مختلف وجود ندارد

وی با بیان اینکه کالا در بازار نبوده و قیمت‌ها در حال افزایش است، ادامه داد: هیچ نظارت و کنترلی بر بازار‌های مختلف وجود ندارد و این نشان دهنده این است که سکاندار اقتصاد کشور نتوانسته شرایط را مدیریت کند و به اقتصاد آسیب وارد کرده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه اقتصاد کشور آشفته است، یادآور شد: در شرایط فعلی قیمت تمامی کالا‌ها ۲ تا ۳ برابر و پول ملی نابود شده است، بنابراین آنچه به ذهن می‌رسد این است که آیا وضعیت باید به همین ترتیب ادامه یابد.

تیم اقتصادی جدید باید خودتحریمی‌های گذشته را جبران کند

وی با بیان اینکه بانک‌ها مردم را با مشکلات فراوانی مواجه کرده اند، افزود: قاچاق کالا و شرایط گمرک‌های کشور از دیگر موارد مطروحه در استیضاح وزیر اقتصاد است و مطالبه مردم تعیین تکلیف وضعیت اقتصادی کشور است.

خجسته ادامه داد: این موضوع که آیا استیضاح کرباسیان در مجلس رای می‌آورد یا خیر به تصمیم نمایندگان بستگی دارد، اما آنچه که مهم است تیم اقتصادی قوی باید در راس امور قرار گیرد و خودتحریمی‌های گذشته را جبران کند.

تمام نمایندگان مصمم به تعیین تکلیف وضعیت نابسامان اقتصادی کشور هستند

عضو هیئت رییسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: نمایندگان تحت فشار برخی افراد قرار نمی‌گیرند و همه مصمم به تعیین تکلیف وضعیت نابسامان اقتصادی کشور هستند. /
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار