آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۶۰۸۸
در هیئت عالی جذب مقرر شد

ارائه نظر مشورتی گروه‌های آموزشی در جذب هیات علمی بلامانع است/کمیته تجدید نظردر هیئت مرکزی جذب وزارت بهداشت تشکیل شد

جلسه هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست محمدعلی کی نژاد در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، در ابتدای این جلسه به پیشنهاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خانم شهربانو نخعی، آقایان محمد شریف‌زاده، دسید مصطفی شریفیان، عبدالرحمن رستمیان، سید علی حسینی، محمود کاظمی برای عضویت هیأت مرکزی جذب این وزارتخانه انتخاب شدند.

در ادامه جلسه؛ دکتر جواد محمدئی، دبیر هیئت عالی جذب، با اشاره به نرخ ماندگاری پرونده متقاضیان جذب در دانشگاه‌های تابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خواتستار تسریع در رسیدگی به این درخواست‌ها شد.

در همین زمینه رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی این وزارتخانه گفت: با همکاری روسای دانشگاه‌ها در حال پی‌گیری و تسریع در فرآیند جذب هستیم.

سپس رئیس هیأت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی گفت: براساس روح مصوبه ۶۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی، گروه‌های علمی و دانشکده‌ها می‌توانند نظرات مشورتی خود را در زمینه جذب اعضای هیئت علمی به هیئت‌ای اجرایی جذب ارائه دهند و با توجه به این موضوع، دعوت از نمایندگان آن‌ها در جلسات هیئت‌های اجرایی بلامانع است.

همچنین با رای مثبت اعضای هیئت عالی جذب مقرر شد کمیته تجدید نظر و رسیدگی به شکایات توسط هیئت مرکزی جذب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شود.
 
در ادامه جلسه دبیر هیئت عالی جذب ضمن اشاره به استخراج شاخص‌های ارزیابی دانشگاه‌ها از منظر اسناد بالا دستی گفت: مقررشده این شاخص‌ها در جلسات آتی بررسی شود.

دستور بعدی جلسه هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع نحوه توزیع بودجه جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۶ بود که پس از ارائه گزارش تهیه شده در این زمینه، اعضای هیئت خواستار واگذاری توزیع این بودجه به مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم شدند.

در ادامه جلسه، نماینده سازمان اداری و استخدامی گزارشی از مجوز‌های تخصیص یافته برای جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها از جانب این سازمان ارائه کرد و گفت: بر اساس نسبت استاد به دانشجو و قانون برنامه ششم توسعه مجوز‌ها توزیع می‌شود که از ۱۲ هزار تخصیص یافته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هنوز از ۵۰۰ مجوز استفاده نشده است و همچنین ۷۰۰ مجوز در سال ۹۶ تخصیص داده شده و برای نخبگان نیز در دونوبت ۲۰۰ مجوز بنا به نیاز تخصیص داده شده است.

در ادامه این جلسه رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از تخصیص ۱۹۰۴ مجوز جذب از سال ۹۲ تا ۹۶ به این وزارتخانه ارائه کرد و گفت: بیشترین زمان ارسال پرونده تا ۷ الی ۹ ماه بعد از فراخوان است و تقریبا ظرف مدت یک سال پرونده‌ها در هیئت مرکزی جذب بررسی و اتخاذ تصمیم می‌شود.

وی افزود: ازسال گذشته ارسال پرونده‌ها حتما باید به صورت الکترونیکی باشد.

سپس کی نژاد گفت: با توجه به لزوم رعایت تقویم تعیین شده برای جذب، باید به دانشگاه‌ها اطلاع داده شود که باید به صورت الکترونیکی اطلاعات را ثبت کنند.

وی افزود: همچنین دانشگاه‌های تابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز باید مانند دانشگاه‌های تابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خواست‌های خود را در سامانه مخصوص بارگذاری کنند تا هیئت مرکزی جذب وزارت بهداشت اقدامات لازم را برای اخذ مجوز از سازمان اداری و استخدامی انجام دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار