آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۶۶۴۶
معاون دانشجویی دانشگاه قم:

خوابگاه‌های دانشگاه قم یک سطح ارتقا پیدا کردند/ نوسازی از اقدامات انجام شده در سراهای دانشجویی

معاون دانشجویی دانشگاه قم گفت: ارتقای سطح خوابگاه‌های شهید میرباقری و شهید گل آور از سطح ۵ به سطح ۴ رسیده و سرای دانشجویی معصومیه از سطح ۴ به ۳ بر اساس معیار‌های صندوق رفاه در حال اجراست.

خیراله رهسپارفرد، معاون دانشجویی دانشگاه قم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با تبریک ایام مبارک اعیاد قربان تا غدیر و همچنین هفته دولت، پیرامون اقدامات صورت پذیرفته در حوزه معاونت دانشجویی در تابستان جاری بیان داشت: خوشبختانه ارتقای سطح خوابگاه‌های شهید میرباقری و شهید گل آور در دست اقدام قرار گرفت که خوابگاه‌های مذکور از سطح ۵ به سطح ۴ رسیده و به تایید صندوق رفاه وزارت علوم رسیده است و سرا‌های مذکور و همچنین ارتقای سرای دانشجویی معصومیه از سطح ۴ به ۳ بر اساس معیار‌های صندوق رفاه در حال اجراست و بازدید فنی ارتقای خوابگاه‌های مذکور از سطح ۴ به سطح ۳ نیز به مناسبت هفته دولت انجام خواهد شد.

رهسپارفرد در مورد اقدامات صورت گرفته در زمینه سرا‌های دانشجویی گفت: طبقه همکف خوابگاه شهید میرباقری و شهید گل‌آور سنگ کاری شده، تمام آشپزخانه‌ها به سازی شده، تمام سیستم‌های اعلان حریق بازسازی و به سازی شده است؛ همچنین ایجاد پله اضطراری خوابگاه‌ها در حال انجام است.

معاون دانشجویی دانشگاه قم پیرامون کوی خوابگاه دانشجویان این دانشگاه بیان کرد: بحول و قوه الهی مجوز‌ها و قرارداد زمین چمن مصنوعی سرا‌های دانشجویی نهایی گردیده است و هم اکنون در حال اجرا است و تا پایان شهریور ماه به اتمام خواهد رسید. دو اتاق تندرستی با حمایت صندوق رفاه مجوز گرفته است و ابتدای مهر ماه ایجاد و تجهیزخواهد شد.

وی افزود: قرارداد اتاق گیت انجام شده و بتن ریزی آن انجام شده است و انشالله در روز‌های آینده نهایی و آماده خواهد شد؛ ایجاد درب ورودی خوابگاه غدیر، جهت اتصال به کوی خوابگاه‌ها شروع شده است و درب برقی نصب خواهد شد. 

رهسپارفرد در حوزه صنعتی سازی رستوران به دانشگاهیان نیز بیان کرد: بعد از ۳۰ سال آشپزخانه دانشگاه به سمت صنعتی سازی در حال بهسازی است و این امر گام بزرگی در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه است. در این زمینه سردخانه زیر صفر به بیرون از رستوران جابجا شده و محل طبخ افزایش فضای کالبدی ۲ برابری داشته است.

معاون دانشجویی دانشگاه قم با بیان اینکه اتاق‌های پرسنل اداره تغذیه، نیرو‌های پیمانکار فضا‌های خوبی پیش بینی شده است که استاندارد‌های وزارت بهداشت نیز در آن رعایت شده است، افزود: در خصوص مسیر اداری صنعتی سازی آشپزخانه نیز با صندوق رفاه هماهنگی لازم صورت پذیرفته و گام اول صنعتی سازی که ایجاد بستر کالبدی است، هم اکنون در حال اجراست در خصوص بوفه، رستوران آزاد و فروشگاه نیز رایزنی‌ها جهت احداث انجام، انتخاب پیمانکار نهایی شده است و ان شاالله به زودی پروژه شروع خواهد شد.

وی در زمینه خوابگاه معصومیه خواهران خاطرنشان کرد: تمامی آشپزخانه‌های خوابگاه معصومیه استاندارد خواهد شد و سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها در حال به سازی هستند. یک طبقه به ظرفیت خوابگاهی این سرای دانشجویی اضافه شده و تجهیزات مورد نیاز این طبقه در حال خریداری است. اتاق تندرستی این خوابگاه تجهیز شده است که علاوه بر وسایل سنجش سلامتی دانشجویان، وسایلی جهت ورزش دانشجویان قرار خواهد گرفت.

رهسپارفرد با اشاره به تعمیرات جزئی هرساله نظیر سمپاشی و کنترل تاسیسات به صورت چکاب کامل در زمینه اسکان دانشجویان بیان کرد: دانشگاه قدم بسیار مهمی در زمینه خدمات رسانی و تامین فضای مورد نیاز اسکان دانشجویان برداشته و انشاالله حتی در زمینه اسکان دانشجویان پسر نیز در سال جاری مشکلی نخواهد بود و به طور کامل این مساله حل شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه قم در پایان گفت: امور انجام شده گام‌های مهمی است که بابت آن از رئیس دانشگاه و صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم بابت اهتمام این مهم در راستای خدمات رسانی بیشتر به دانشجویان تشکر می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار