کد خبر:۷۰۷۹۶۶

یمنی‌ها مواضع خود در رشته کوه‌های «لبونه و الرابعه» را تثبیت کردند

آخرین خبر‌ها از تحولات میدانی غرب استان الجوف در شمال یمن حاکی است، نیرو‌های ارتش و رزمندگان انصارالله موفق شدند مواضع خود را در رشته کوه‌های «لبونه و الرابعه» تثبیت کنند.
 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، آخرین خبر‌ها از تحولات میدانی غرب استان الجوف در شمال یمن حاکیست، نیرو‌های ارتش و رزمندگان انصارالله موفق شدند مواضع خود را در رشته کوه‌های «لبونه و الرابعه» تثبیت کنند.

بر اساس اطلاعات به دست آمده، نیرو‌های یمنی پس از تثبیت مواضع در غرب استان الجوف، عملیات علیه مزدوران سعودی را دوباره در محور شمال غرب از سر گرفتند و حملات گسترده و سنگینی را علیه آنان آغاز کردند.

یک منبع میدانی در گفتگو با میزان به جزئیات این عملیات اشاره کرد و افزود: نیرو‌های یمنی با پشتیبانی یگان موشکی، مواضع مزدوران سعودی را در صحرای «الاجاشر» در شمال غرب استان الجوف به شدت هدف قرار دادند.

این منبع میدانی گفت: نیرو‌های ارتش و رزمندگان انصارالله یمن پس از درگیری‌های سنگین چند ساعته با مزدوران سعودی موفق شدند ده‌ها ارتفاع از جمله «رملیه شمالی» را در منطقه «القذامیل» در صحرای الاجاشر به کنترل دربیاورند.

در جریان درگیری‌ها حدود ۴۰ تن از مزدوران سعودی کشته و زخمی شدند؛ در صورتی که نیرو‌های یمنی بتوانند صحرای الاجاشر را به کنترل دربیاورند، مزدوران سعودی در محور جنوبی در منطقه «المهاشمه» محاصره خواهند شد.

به گزارش میزان، نیرو‌های یمنی درصدد هستند با رساندن خود به مناطق مرکزی استان الجوف، امنیت استان‌های «صعده و عمران» را از محور شرقی به طور کامل تامین کنند و ارتباط مزدوران سعودی را در محور شمالی با بخش‌های جنوبی استان قطع کنند.

در حال حاضر، حدود ۳۵ درصد از مساحت استان الجوف از جمله مناطق غربی تحت کنترل انصارالله و ارتش یمن است؛ بخش‌های شمالی، شرقی، مرکزی و جنوبی استان که عمدتا بیابانی هستند در اشغال مزدوران سعودی است.

به گزارش میزان، استان الجوف در شمال یمن و هم مرز با عربستان، مناطق شرقی از جمله استان حضرموت را به مناطق غربی متصل می‌کند؛ یکی از جاده‌های اصلی عمان-صنعاء از استان الجوف می‌گذرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار