بازديد 5 ميليون و 300 هزار نفر از نمايشگاه بين المللي كتاب تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۸۴۹
پرويز در اختتاميه نمايشگاه كتاب خبر داد:

بازديد 5 ميليون و 300 هزار نفر از نمايشگاه بين المللي كتاب تهران

معاون فرهنگي وزير ارشاد از بازديد 5 ميليون و 300 هزار نفر از بيست و سومين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر پرويز صبح امروز در اختتاميه بيست و سومين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران در مصلي تهران با اشاره به صحبت‌هاي بعضي از ناشران كه محل مصلي را براي نمايشگاه نامناسب مي دانستند، گفت: اين مسئله قدرشناسي ما را نسبت به مسئولان مصلي نشان نمي دهد؛ زيرا آنها مي توانستند با توجه به ساخت و سازهايي كه در مصلي انجام مي گيرد، اين محل را در اختيار ما قرار ندهند.

وي افزود: 47 نهاد و ارگان براي برگزاري نمايشگاه با ما همكاري داشتند.

پرويز در ادامه افزود: اميدواريم در سال آينده امكانات مناسب تري براي برگزاري نمايشگاه داشته باشيم ولي عموم مراجعه كنندگان امسال راضي بودند.

معاون فرهنگي وزير ارشاد تاكيد كرد: امسال كه قرار است به بحث فرهنگ بيش از پيش توجه داشته باشد بايد در سفرهاي استاني به اهل نشر و نويسندگان توجه بيشتري شود.

وي بيان داشت: ما نوسازي و بهسازي صنعت چاپ را در نقاط مختلف كشور از دولت خواستاريم و شبكه توزيع ناكارآمدي كه در كشور برقرار است با اختصاص وام به ناشران سامان دهي مي شود.

پرويز در ادامه بيان داشت: هنگامي كه قيمت كاغذ بالا مي رود، تاثيرات خود را در بخش‌هاي مختلف مي گذارد و ناشر نيز مجبور است، قيمت كاغذ را بالا ببرد.

معاون فرهنگي وزير ارشاد  تاكيد كرد: در عرصه نشر كشور پتانسيل‌هاي فراواني داريم اما در بعضي شهرستان‌ها امكانات فراهم نيست و به همين علت از پتانسيل فراوانشان نمي توانيم به نحو احسن استفاده كنيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار