آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۸۹۰۳

افزایش ۷ درصدی واردات گوشت گاو منجمد

در پنج ماه نخست سال ۴۲ هزار و ۹۲۵ تن گوشت گاو منجمد به ارزش ۱۸۳ میلیون و ۱۸۴ هزار دلار وارد کشور شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزن ۳.۹۳ و از لحاظ ارزش ۶.۷۸ درصد افزایش یافته است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بررسی تازه‌ترین آمار گمرک از تجارت خارجی ایران نشان می‌دهد، در پنج ماه نخست سال جاری ۴۲ هزار و ۹۲۵ تن گوشت گاو منجمد به ایران وارد شده که ارزش آن رقمی در حدود ۱۸۳ میلیون و ۱۸۴ هزار دلار است.

واردات گوشت گاو منجمد به ایران ۰.۳۱ درصد از وزن کل و ۰.۹۷ درصد از ارزش کل واردات به ایران در این مدت را شامل می‌شود.

در مدت مشابه سال گذشته ۴۱ هزار و ۳۰۲ تن گوشت گاو منجمد وارد شده بود که ۰.۲۸ درصد از کل واردات ایران در آن مدت را به خود اختصاص داده بود.

همچنین ارزش واردات این محصول در میان کل کالا‌های وارداتی ۱۷۱ میلیون و ۵۴۸ هزار دلار بود که از لحاظ ارزش نیز ۰.۸۲ درصد از کل ارزش واردات در آن مدت را شامل می‌شد.

به این ترتیب آمار نشان می‌دهد که واردات گوشت گاو منجمد در پنج ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی ۳.۹۳ درصد و از لحاظ ارزش ۶.۷۸ درصد کاهش یافته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار