
کد خبر:۷۰۹۵۸۵
با کسب ۵ مدال طلا؛
دانشجویان فردوسی مشهد در بیست و سومین المپیاد علمی کشور خوش درخشیدند
دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در بیست و سومین المپیاد علمی کشور با کسب ۵ مدال طلا بالاتر از سایر دانشگاههای کشور قرار گرفتند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با حضور موفق خود در بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور بیشترین تعداد مدال طلا را در مرحله نهایی کسب کردند.
در این رویداد علمی، دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با کسب ۵ مدال طلا بالاتر از سایر دانشگاههای کشور قرار گرفت و پس از دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه صنعتی شریف با کسب سه مدال طلا و دانشگاههای تهران، علامه طباطبایی، صنعتی اصفهان، بیرجند، همدان، یزد، پردیس فارابی تهران-قم و پردیس هنر تبریز هرکدام با کسب یک مدال طلا در جایگاه بعد قرار گرفتند. همچنین، کسب یک مدال نقره و یک مدال برنز و ۲۷ رتبه مابین ۴ تا ۱۵ درمجموع رشتههای مورد رقابت، از دیگر افتخارات دانشگاه فردوسی مشهد در این دوره از المپیاد علمی دانشجویی میباشد.
گفتنی است، المپیاد علمی دانشجویی بزرگترین مسابقه علمی دانشجویی کشور در دوره کارشناسی محسوب و در ۲۲ رشته و در دو مرحله منطقهای و کشوری برگزار میشود. برگزیدگان مرحله منطقهای به همراه بهترین رتبههای آزمون کارشناسی ارشد در مرحله کشوری به رقابت میپردازند. مدالآوران المپیاد از جوایز بنیاد ملی نخبگان بهرهمند میشوند و رتبههای ۱ تا ۱۵ میتوانند بدون شرکت در کنکور کارشناسی ارشد در دانشگاههای برتر کشور به ادامه تحصیل بپردازند. شورای هدایت استعدادهای برتر (شهاب) در معاونت آموزشی دانشگاه، مسئولیت برنامهریزی برای آمادهسازی علمی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد و اعزام آنان به المپیاد علمی دانشجویی را در سالهای اخیر بر عهده داشته است.
سعید محمدی خفاجه، محمدعلی بهبودی، کیوان میرزایی، بنیامین بشری و محسن دره دارای مدال طلای المپیاد و زهرا شاه مرادی مدال نقره المپیاد و الهام عطار حاجی سفید سنگی مدال برنز بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور را کسب کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.