به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، این روزها خیریه بینالمللی زنجیره امید میزبان کودکان بسیاری از سراسر کشور است که برای درمان مشکلات حاد ستون فقرات به تهران آمدهاند. تیم درمانی به سرپرستی پرفسور مزدا متشکل از پزشکان داوطلب فرانسوی و ایرانی و همراهی نورولوژیست تیم « تریف مسری زادا» جراحیهای بسیار پیچیده ستون فقرات را انجام میدهند.
از بین 70 کودکی که معاینه شدند با توجه به میزان ریسکپذیری و امکان حل مشکلات، بیش از 25 نفر تحت عمل جراحی قرار گرفتند. زنجیره امید ایران از بدو تاسیس در سال 1386 با هدف ارتقای پزشکی فوق تخصصی کودکان تا کنون بیش از 10600 کودک و نوجوان را درمان کرده است که از بیماریهای حاد ارتوپدی، بیماریهای قلبی و مشکلات ترمیمی رنج میبردند. کاهش میزان قابل توجهی مرگ و میر نوزادان بعد از جراحیهای قلب اطفال از جمله دستاوردهای این خیریه است.
فرایند درمان در این موسسه با همکاری پزشکان داوطلب ایرانی و خارجی، مراکز درمانی دانشگاهی، خیرین حقیقی و حقوقی انجام میشود. برای بیماران پس از معرفی از طرف سازمانها، افراد حقیقی و حقوقی و استعلام سطح توانمندی پرداخت هزینههای درمان، تشکیل پرونده شده و به صورت رایگان درمان میشوند. این موسسه از ابتدای تأسیس تا کنون 5 دستاورد پزشکی فوق تخصصی کودکان برای اولین بار در کشور داشته است.