سرپرست فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق:
سرویس VPN برای دسترسی از خارج دانشگاه محقق به پایگاههای اطلاعاتی راهاندازی شد
سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برای دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی، مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه، سرویس VPN جدیدی را برای دسترسی از خارج دانشگاه راهاندازی کرد.
به گزارش دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، شهرام جمالی، سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برخی از خدمات الکترونیکی ارائه شده توسط بخشهای مختلف دانشگاه تنها در داخل دانشگاه قابل دسترس بوده که لازم است امکان استفاده از خارج دانشگاه نیز فراهم شود.
جمالی افزود: از جمله مهمترین این خدمات میتوان به پایگاههای علمی الکترونیکی اشاره کرد که با صرف هزینه زیاد برای استفاده اساتید و دانشجویان فراهم شده است.
سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق تصریح کرد: با توجه به اینکه اعضای هیات علمی دانشگاه در ساعات غیراداری و خارج از دانشگاه نیز مشغول مطالعه و پژوهش هستند، جهت دسترسی به این پایگاههای اطلاعاتی، مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه سرویس VPN جدیدی را برای دسترسی از خارج دانشگاه راه اندازی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: همکاران میتوانند در هر جای دنیا که به اینترنت دسترسی دارند از طریق سرویس VPN جدید به سرورهای دانشگاه متصل شده و از تمامی خدمات الکترونیکی که در داخل دانشگاه به آنها دسترسی داشتند بهرهمند شوند.
جمالی بیان داشت: راه اندازی این سرویس سبب میشود تا ضمن افزایش خدمات رسانی، نیازی به صرف هزینه مجدد برای اشتراک پایگاههای اطلاعاتی نباشد.
سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: آدرس سرور VPN دانشگاه acct۲.uma.ac.ir و نام کاربری و کلمه عبور آن همان نام کاربری و کلمه عبور VPN داخل دانشگاه است. همچنین همکاران میتوانند در صورت نیاز به راهنمایی به آدرس http://uma.ac.ir/files/itcenter/files/vpn_۲.pdf مراجعه کنید..
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.