آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۱۵۰۵
گزارش |

استقبال متفاوت بسیج دانشجویی علوم پزشکی بجنورد از دانشجویان جدید/ والدین همچنان از نبود خوابگاه دولتی نگران هستند

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دانشگاه علوم پزشکی بجنورد که از روز شنبه شروع شده بود، حال به پایان رسیده و در این مدت بسیج دانشجویی میزبان دانشجویان ورودی جدید و خانواده‌هایشان بود.
حسین اکبری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد، ثبت نام پذیرفته شدگان دانشگاه علوم پزشکی بجنورد که از روز شنبه شروع شده بود، حال به پایان رسیده است. در این مدت بسیج دانشجویی میزبان دانشجویان ورودی جدید و خانواده هایشان بود.

بسیج دانشجویی در این مدت ضمن تلاش برای برگزاری هر چه بهتر مراسم استقبال، برنامه‌های فرهنگی را نیز در دستور کار خود قرار داد تا دانشجویان و خانواده‌ها ضمن آشنایی با بخش‌های مختلف دانشگاه، با بخشی از وظایف خود دانشجو در دانشگاه آشنا شوند.
 
بسیج دانشجویی؛ گوش شنوای دانشجویان
علی رضا داعی، مسئول ستاد استقبال بسیج دانشجویی از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، می گوید: بسیج دانشجویی بر طبق رسالت‌هایی که دارد، هر سال همزمان با اولین روز‌های ثبت نام دانشجویان ورودی جدید، با ایجاد فضای دوستانه و صمیمی سعی در پیشبرد هر چه سریع‌تر روند ثبت نام دارند.

داعی ادامه می دهد: در همین راستا نیز دانشجویان بسیجی این دانشگاه به مدت چهار روز در زمان ثبت نام تحت عنوان «همراه دانشجو» در بین دانشجویان حضور پیدا کرده و سعی کردند پاسخگوی سوالات و شبهات آنان باشند. 

این دانشجو می افزاید: در این میان بسیاری از والدین سرگردان از نبود خوابگاه دولتی برای دانشجویان پسر و نگران از وضعیت خوابگاه‌های خود گردان در سطح شهر بودند که با وعده‌ مسئولین در محل ثبت نام تا حدودی از نگرانی انان کاسته شد. 
 
حس خوب دیدن لبخند به روی صورت دانشجویان ورودی جدید و والدینشان
فاطمه خیبری، یکی دیگر از دانشجویان بسیجی حاضر در این ستاد نیز از حس و حال خوب همراهی با دانشجویان و خانواده هایشان می‌گوید و ادامه می دهد: کمک به دانشجویان از مواردی است که همواره دغدغه آن را داشتیم، در همین رابطه تیمی با عنوان «همراه دانشجو» تشکیل دادیم تا بتوانیم به دانشجویان و والدینشان کمکی کرده باشیم.
 
اگر ذره‌ای از اضطراب خانواده‌ها را کم کرده باشیم به هدف خود رسیده ایم/ عده‌ای می‌گفتند اینجا چادر اجباری است؟
زهرا وفاییان، جانشین پایگاه خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد نیز می‌گوید: چهره پر از استرس خانواده های ورودی جدیدها را که نگاه می کردم، خاطرات سه سال پیش برایم تداعی می‌شد. حال و روز این روزهایشان را خوب می‌فهمیدم. نه تنها من، بلکه همه ما حالشان را خوب می‌فهمیدیم. ما یعنی من و تعدادی دیگر از دوستان بسیجی ام، که این روز‌ها «همراه دانشجو» نام گرفتیم که اگر در سه روز گذشته توانسته باشیم تنها ذره‌ای از دلهره شان را کم کنیم، به مقصود خود رسیده ایم.

وفاییان ادامه می‌دهد: موضوعات زیادی ذهن دانشجو‌ها و خانواده هایشان را به خود مشغول کرده بود. خانواده‌هایی که از همین خطه بودند، دغدغه کمتری داشتند؛ اما آن‌هایی که از راه دور آمده بودند، اضطراب توام با خستگیِ راه، امانشان را بریده بود. بعضی درباره خوابگاه و شرایطش سئوال می‌پرسیدند، برخی پیرامون دانشگاه و اساتید؛ دیگری درباره سلف و کیفیت غذاهایش. در این میان خانواده‌های دانشجویان آقا، نگران‌تر به نظر می‌آمدند؛ چرا که خوابگاه پسران پر شده و ظرفیتی برای ورودی های جدید ندارد. هر چند پیگیری مسئولان ادامه دارد و قرار است خبر قطعی اش را اول مهر بدهند.

جانشین بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه علوم پزشکی بجنورد می گوید: مادری درباره نحوه انتخاب رشته دخترش صحبت می‌کرد. گویا می‌خواست مطمئن شود که راه را به درستی رفته اند یا خیر. تعدادی هم نیامده فکر رفتن بودند. دنبال رئیس دانشکده و سایر مسئولان می‌گشتند تا شاید راهی برای انتقالی به شهر خودشان پیدا کنند.

وی در پایان می‌گوید: یک نکته جالب آن بود که چادری بودن تمام خانم‌های «همراه دانشجو» این پرسش را برای برخی ورودی های جدید ایجاد کرده بود که آیا در این دانشگاه، چادر الزامیست یا خیر؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار